Θεσπρωτία: Το 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς για τον αγιασμό της Δευτέρας Θεσπρωτία: Το 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς για τον αγιασμό της Δευτέρας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Το 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς για τον αγιασμό της Δευτέρας

Αγαπητοί γονείς,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Αγιασμός των νηπίων για το σχολικό έτος 2021-22 θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 09.30 π.μ. στον αύλειο χώρο του Α΄ Νηπιαγωγείου.

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών η είσοδος στο χώρο όπου θα τελεσθεί ο Αγιασμός θα επιτρέπεται μόνο σε έναν συνοδό γονέα και το παιδί και μόνο με τη χρήση μάσκας από όλους.

Οι μαθητές θα προσέρχονται στο Νηπιαγωγείο ως εξής:

Ή με βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ ( που θα έχετε προμηθευτεί από το φαρμακείο), το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. 

Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9.

Μετά το πέρας του Αγιασμού γονείς και μαθητές θα αποχωρήσουν αφού δοθούν οδηγίες στους γονείς σχετικά με τη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

Ευχόμαστε σε όλους μια ευχάριστη, ασφαλή και δημιουργική χρονιά.

Η Προϊσταμένη του Α΄ Νηπιαγωγείου Παραμυθιάς
Αλίκη Μαργαρίτη

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Το 1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς για τον αγιασμό της Δευτέρας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 4876698076728753866
Σχόλια
item