Πρέβεζα: Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου

Ο λόγος για τον πανελλήνιο αγώνα ορεινής ποδηλασίας Enduro “Zalogo Race” που θα συγκεντρώσει δεκάδες λάτρεις του ποδηλάτου και θα διεξαχθεί στον ορεινό όγκο Καμαρίνας-Ωρωπού.

"Ξεκινώντας από το χωριό της Καμαρίνας κάτω από το ιστορικό μνημείο του Ζαλόγγου και καταλήγοντας στο χωριό του Ωρωπού, συνδυάζεται ένα δίκτυο μονοπατιών που περιέχει τεχνικά χαρακτηριστικά με αρκετή ταχύτητα, που θα απολαύσει ο κάθε αναβάτης" αναφέρουν οι διοργανωτές, ενώ το κύριο κομμάτι του αγώνα θα διεξαχθεί την Κυριακή ώρα 9 το πρωί με τις απονομές να πραγματοποιούνται στις 4 το απόγευμα στον Ωρωπό χωρίς την παρουσία θεατών.

Νωρίτερα τις προηγούμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα δοκιμαστικά και ενημέρωση.

Το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός υποστηρίζει ο Δήμος Πρέβεζας κι όπως ανέφερε στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δημήτρης Καραμανίδης "είναι μια πρωτοπόρα αθλητική διοργάνωση για την περιοχή μας, η οποία διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει πόλο έλξης ποδηλατικού τουρισμού".

Σύμφωνα με τον κ. Καραμανίδη το “ανάγλυφο” του ορεινού όγκου σε συνδυασμό με τα ατέλειωτα χιλιόμετρα των ακτών μας δημιουργούν ένα ιδανικό “περιβάλλον” για την φιλοξενία αγώνων αλλά και την προσέλκυση φίλων του ποδηλάτου από κάθε γωνιά του κόσμου.

Ως στόχο του Δήμου χαρακτηρίζει δε την ενίσχυση της προσπάθειας για τη δημιουργία των απαιτούμενων υποδομών και την υιοθέτηση δράσεων .Τέλος συγχαίρει όλους όσοι αγωνίζονται για την προβολή και το καλό του τόπου μας από κάθε μετερίζι.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2037713570802909650
item