Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Nina Flohr: Μήνας του μέλιτος στην Ελλάδα με το υπερπολυτελές γιοτ «Nina J»

Το ερωτευμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2020 στην Ελβετία σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο και πρόσφατα παρέθεσε δεξίωση στην Αγγλία με εκλεκτούς καλεσμένους, λατρεύει την Ελλάδα.

Έτσι ο πρίγκιπας Φίλιππος με τη σύζυγό του, Nina Flohr το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι θέλησαν να το περάσουν στη χώρα μας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real Life.

Οι δυο τους οργάνωσαν τον μήνα του μέλιτος με τη θαλαμηγό του πατέρα της Nina Flohr, του γνωστού εκατομμυριούχου Thomas Flohr.

Η 40μετρη θαλαμηγός «Nina J» που φέρει το όνομα της 34χρονης συζύγου του πρίγκιπα Φιλίππου, «ταξιδεύει» το ζευγάρι σε υπέροχες παραλίες. 

Αφού έκαναν μία πρώτη στάση στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι, όπου η οικογένεια του Φιλίππου έχει σπίτι, συνέχισαν το ταξίδι τους κάνοντας στάση στη Μάνη, πέρασαν από την Ιθάκη και βρέθηκαν στο Αιγαίο, όπου έκαναν βουτιές στην Πάρο και τη Μήλο.

Το υπερσύγχρονο γκρίζο γιοτ είναι αεροδυναμικό με φουτουριστικό design, έχει δυνατότητα φιλοξενίας 12 επιβατών και 9 μελών πληρώματος, προσφέροντας όσα χρειάζεται το ζευγάρι για να έχει ένα μοναδικό καλοκαίρι.

Η Nina Flohr, είναι η μοναχοκόρη του 60χρονου Ελβετού εκατομμυριούχου Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet, μια εταιρεία με ιδιωτικά τζετ Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια για την εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

Ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο το 1986, είναι 35 ετών και εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.

epirusblog.gr
5 of 5
Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Nina Flohr: Μήνας του μέλιτος στην Ελλάδα με το υπερπολυτελές γιοτ «Nina J»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2408956617125725650
item