Ο σύζυγος της Nicki Minaj κατηγορείται για ηθική βλάβη μετά από καταγγελλόμενο βιασμό

Προβλήματα με το νόμο αντιμετωπίζει η Nicki Minaj αλλά και ο άντρας της, Kenneth Petty  καθώς κατηγορείται για ηθική βλάβη από το θύμα, που κατηγορείται ότι βίασε ο σύζυγός της, Κένεθ Πίτι το 1994.

Όπως αναφέρει σε νέα αγωγή, που κατέθεσε στο δικαστήριο η Τζένιφερ Χόου, όταν κατέθεσε μήνυση εναντίον του «βιαστή», δεν μπόρεσε να αποδείξει την αυθεντικότητα των ισχυρισμών της, με αποτέλεσμα ο άντρας να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 4 μόνο χρόνων και η ίδια να οδηγηθεί σε νέο δικαστήριο.

Όπως ισχυρίζεται, η διάσημη ράπερ τότε όχι μόνο την «πλησίασε», αλλά επίσης την δωροδόκησε για να αποσύρει τις κατηγορίες.

«Μου πρότεινε να με πάει στο δικαστήριο στην Καλιφόρνια, εμένα και την οικογένειά μου. Και μου είπε αν θέλω να με βοηθήσει στην υπόθεση, αλλά αρνήθηκα», αναφέρει το θύμα.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως η  Nicki Minaj της πρόσφερε περίπου 500.000 δολάρια σε μετρητά, προκειμένου να αποσύρει τις κατηγορίες, όμως η γυναίκα δεν δέχτηκε ούτε αυτά, αλλά ούτε τα βίντεο, που της υποσχέθηκε η ράπερ ότι θα τραβήξει και θα εύχεται χρόνια πολλά στα παιδιά της η ίδια για τα γενέθλιά τους. 

Τελικά, όχι μόνο αρνήθηκε κάθε προσφορά από την ράπερ, αλλά ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και εναντίον της για δωροδοκία, ηθική βλάβη και ψυχολογική καταπίεση.

Αναφορικά με το περιστατικό του βιασμού της δεν έδωσε πολλές πληροφορίες. Ανέφερε μόνο ότι έλαβε χώρα το 1994, όταν ήταν και οι δύο έφηβοι, ενώ εκείνη περίμενε το σχολικό λεωφορείο στην Τζαμάικα. 

Όπως εξήγησε, ο ίδιος την «στρίμωξε» πίσω από την στάση του λεωφορείου και την απείλησε με ένα μαχαίρι, λέγοντάς της να τον ακολουθήσει σε ένα έρημο σπίτι. Μετά τον βιασμό της, η ίδια ισχυρίζεται, ότι ο άνδρας στάθηκε μπροστά σε έναν καθρέφτη και φώναζε: «Είμαι άντρας».

epirusblog.gr
5 of 5
Ο σύζυγος της Nicki Minaj κατηγορείται για ηθική βλάβη μετά από καταγγελλόμενο βιασμό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8182648296667845150
item