MadClip: Καυτά φιλιά με ξανθιά καλλονή της ελληνικής showbiz μετά το χωρισμό

Όπως πρώτο το Vanda's blog αποκάλυψε, ο MadClip χώρισε από την επί 4 χρόνια σύντροφό του και έχει προχωρήσει τη ζωή του. 

Το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και περίπου δυο μήνες και πλέον όπως όλα δείχνουν ο ένας είναι παρελθόν οριστικά για τον άλλον.

Η πρώην σύντροφός του έχει βρει νέο αμόρε, και αν μπει κανείς από περιέργεια στο προφίλ της στο Instagram θα δει πως έχει ανεβάσει και φωτογραφία εξωφύλλου με τον αγαπημένο της. Ωστόσο, ούτε και ο τράπερ πάει πίσω...

Όπως είδαμε σε βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ο MadClip όχι μόνο έχει προχωρήσει στα προσωπικά του, αλλά βγαίνει με ξανθιά καλλονή της ελληνικής showbiz που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Αυτή είναι η καλλονή που βγαίνει με τον MadClip

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ηλιάδου, την νικήτρια του GNTM. 

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να δίνουν καυτά φιλιά σε κλαμπ που πήγαν μαζί με παρέα να απολαύσουν το ποτό τους, ενώ σε άλλο να πειράζονται και στη συνέχεια να αποχωρούν μαζί με το πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή.

Πάντως από τα στιγμιότυπα που βλέπουμε δεν νομίζουμε πως ο 34χρονος τράπερ και το 20χρονο μοντέλο... είναι απλά φίλοι!

Κόλλησε κορωνοϊό ο MadClip

Πριν μερικές εβδομάδες ο Mad Clip “εισέβαλε” στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ερμηνεύοντας το καινούργιο του τραγούδι που κυκλοφορεί με την Ελένη Φουρέιρα «Μπορεί».

Ο γνωστός ράπερ ξεσήκωσε το πλατό και αμέσως μετά μίλησε τόσο για την ζωή του όσο και για τα επαγγελματικά του βήματα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι νόσησε από κορωνοϊό.

«Εγώ προσπαθώ να κάνω κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά εντάξει. Έχω γεννηθεί Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί και πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα και μετά πηγαινοερχόμουν.

Από το 2016 είμαι μόνιμα Ελλάδα και από τότε ξεκίνησα να γράφω στα Ελληνικά. Είχα το όνειρο να πετύχω στο εξωτερικό και αυτό δεν έγινε ποτέ.

Μετά μου έδωσε εδώ ένας ράπερ να τα μεταφράσω στα ελληνικά αλλά είναι πολύ δύσκολη γλώσσα πραγματικά.

Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο της ζωής που εκφράζεις μέσα από τα τραγούδια σου. Δεν είναι για όλους το ίδιο, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά και εγώ και ο κόσμος. Είμαι 34 χρονών αλλά έχω baby face.

Έχω αντισώματα, πέρασα κορωνοϊό φίλε είμαι άτρωτος».

epirusblog.gr
5 of 5
MadClip: Καυτά φιλιά με ξανθιά καλλονή της ελληνικής showbiz μετά το χωρισμό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2384012906887943642
item