Η Kim Kardashian για τον πρώην σύζυγό της: « Ευχαριστώ τον Kanye, με δίδαξε τόσα πράγματα» Η Kim Kardashian για τον πρώην σύζυγό της: « Ευχαριστώ τον Kanye, με δίδαξε τόσα πράγματα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Kim Kardashian για τον πρώην σύζυγό της: « Ευχαριστώ τον Kanye, με δίδαξε τόσα πράγματα»

Σε συνέντευξή της κατά την διάρκεια του podcast «We Are Supported By...» με την Κρίστεν Μπελ και τη Μόνικα Πάντμαν, η 40χρονη η Kim Kardashian δήλωσε πως ανεξαρτήτως από ό,τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του Kanye West, και οδήγησε τον γάμο τους στο τέλος, η ίδια νιώθει ευγνώμων απέναντί του, καθώς της δίδαξε πολλά πράγματα.

«Σε αυτό το σημείο -θέλω να ευχαριστήσω τον Kanye. Το να είμαι σε σχέση μαζί του εδώ και μία δεκαετία, με άλλαξε πολύ σαν άνθρωπο. 

Είναι ένας άνθρωπος, που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να αρέσει στους άλλους, γενικά δε νοιάζεται για τις γνώμες γύρω του. Τον νοιάζει να είναι αληθινός προς τον εαυτό του. Με δίδαξε. Και μάλιστα, το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να προσπαθήσει καν. 

Μου έδειξε με τον τρόπο του πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή και να είμαστε ο εαυτός μας», είπε η Kim Kardashian.

Όπως παραδέχτηκε, στο παρελθόν είχε πολύ άγχος για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος, για την εμφάνισή της, ακόμα και για τις δηλώσεις, που έκανε. Όμως, δίπλα στον ράπερ συνειδητοποίησε πως όλα αυτά τα πράγματα είναι τόσο «μικρά», όπως τα χαρακτήρισε κατά την διάρκεια της συνέντευξής της.

«Βαρέθηκα απλά να ικανοποιώ τους άλλους. Έμαθα πρώτα απ' όλα να είμαι ο εαυτός μου δίπλα του. Δεν είναι ανάγκη να ευχαριστείς τους πάντες. Όσο είμαι ο εαυτός μου, τόσο πιο πολύ μου αρέσω. Ζω με τον τρόπο, που θέλω, έχω μια ζωή και θα την ζήσω όπως επιλέγω εγώ και κανένας άλλος», εξήγησε η 40χρονη σταρ, τονίζοντας πως η αλλαγή αυτή στην στάση της ζωής της ήταν, που την βοήθησε τελικά να αποκτήσει παραπάνω αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς.

Η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο, όμως είχε αναφέρει πως τα προβλήματα στη σχέση τους είχαν ξεκινήσει πολύ καιρό πριν. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και μοιράζονται την επιμέλειά τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Kim Kardashian για τον πρώην σύζυγό της: « Ευχαριστώ τον Kanye, με δίδαξε τόσα πράγματα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 438584639601786458
Σχόλια
item