Kendall Jenner in bikini! Το post με μαγιό που ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια likes

Η οικογένεια Kardashian αποτελείται από πολλά μέλη και κυρίως από πολλά κορίτσια. 

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα μικρότερα μέλη της οικογένειας μαζί με την Kylie Jenner. Οι δύο αδερφές έχουν πολλούς followers στο Instagram, με αυτούς της Kendall να φτάνουν τα 175 εκατομμύρια.

Φυσικά, οι φωτογραφίες που συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes στο account της είναι αυτές στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της. Και το τελευταίο διάστημα, οι φωτογραφίες αυτές έχουν αρχίσει να πληθαίνουν.

Kendall Jenner: Η πιο cute έκπληξη του αγοριού της, Devin Booker

Όταν ποζάρει με μπικίνι το Instagram παίρνει φωτιά

Η Kendall είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Instagram και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να αμφισβητήσεις, αφού αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της, θα δεις πως κανένα της post δεν πέφτει κάτω από τα δύο εκατομμύρια likes.

Όταν, δε, ανεβάζει φωτογραφίες φορώντας το μαγιό της, τότε τα likes ανεβαίνουν ακόμη και στα 6 εκατομμύρια. Και δεν είναι να απορείς αν σκεφτείς τις αναλογίες της, και το γεγονός πως είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας.


Η φωτογραφία με το μπικίνι της που «έριξε» το Instagram

Kendall δεν ανανεώνει το account της το ίδιο συχνά με την Kylie, όταν το κάνει όμως έρχονται τα πάνω κάτω. 

Πριν από μερικά 24ωρα ανέβασε στο account της μια φωτογραφία στην οποία φορούσε ένα πορτοκαλί μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε φανταστικά τις αναλογίες της.

Τα καλλίγραμμα πόδια της και η επίπεδη κοιλιά της είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς όταν τη βλέπει, και πώς να μην τα παρατηρήσεις με τέτοιες αναλογίες;

Το πορτοκαλί μπικίνι
Το πορτοκαλί χρώμα, πάντως, φαίνεται να είναι το χρώμα της, αφού δείχνει  να της πηγαίνει περίφημα, και να τονίζει το καλλίγραμμο κορμί της. Οι followers, πάντως, δεν τσιγκουνεύονται τα likes τους και τα χαρίζουν απλόχερα και στις δύο φωτογραφίες της Kendall.

Photos: @kendalljenner





















































































epirusblog.gr
5 of 5
Kendall Jenner in bikini! Το post με μαγιό που ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια likes
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5597165281129114345
item