Η εξομολόγηση της Jennifer Aniston: «Σταμάτησα να κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί» Η εξομολόγηση της Jennifer Aniston: «Σταμάτησα να κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η εξομολόγηση της Jennifer Aniston: «Σταμάτησα να κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί»

Η Jennifer Aniston μιλώντας σε αμερικανικό περιοδικό παραδέχτηκε ότι σταμάτησε να κάνει παρέα με ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή. Μόλις έχασα ανθρώπους από την εβδομαδιαία ρουτίνα μου που αρνήθηκαν ή δεν δήλωσαν αν έχουν κάνει ή όχι το εμβόλιο, και ήταν πολύ άσχημο. 

Αλλά νιώθω ότι είναι ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Η σταρ εξήγησε ότι «είναι περίεργο γιατί όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψής τους αλλά πολλές από τις απόψεις βασίζονται στον φόβο και την προπαγάνδα». 

Η 52χρονη ηθοποιός από την αρχή της πανδημίας έκανε αναρτήσεις προωθώντας την ανάγκη για κοινωνικές αποστάσεις και σωστή χρήση μάσκας.

epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση της Jennifer Aniston: «Σταμάτησα να κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1232296547657745713
Σχόλια
item