Γιάννενα: Ioannina Lake Run - Έκλεισαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 30 χλμ., ανοιχτές παραμένουν για τα 5 και 10 χλμ. Γιάννενα: Ioannina Lake Run - Έκλεισαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 30 χλμ., ανοιχτές παραμένουν για τα 5 και 10 χλμ. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ioannina Lake Run - Έκλεισαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 30 χλμ., ανοιχτές παραμένουν για τα 5 και 10 χλμ.

Μετά το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο που δημοσιεύθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 13/08/2021 για τους αγώνες εκτός σταδίου, σας κάνουμε γνωστό ότι έχει καλυφθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στον αγώνα των 30 χλμ. του IoanninaLakeRun την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ως εκ τούτου δε γίνονται δεκτές άλλες εγγραφές.

Ανοιχτές παραμένουν οι εγγραφές για τους αγώνες δρόμου των 10 χλμ. και των 5 χλμ., που θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την κάλυψη των ελάχιστων συμμετοχών που απομένουν.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η διεξαγωγή του VirtualLakeRun 2021 για όσους δε θα μπορέσουν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία στο IoanninaLakeRun, ωστόσο επιθυμούν να τρέξουν «εικονικά» και να παραλάβουν ταχυδρομικώς το πλήρες πακέτο συμμετοχής τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του IoanninaLakeRun εκφράζει τις ευχαριστίες της για το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή και στη φετινή διοργάνωση, ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να πειθαρχήσουμε στις αποφάσεις της Πολιτείας, έστω κι αν πέρυσι οργανωτές, εθελοντές και δρομείς δώσαμε με επιτυχία εξετάσεις για το πώς μπορεί να οργανωθεί ένα μεγάλο δρομικό event με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών κανόνων. 

Υπόσχεσή μας είναι ότι και φέτος θα οργανώσουμε έναν αγώνα αντάξιο της φήμης και της ιστορίας του IoanninaLakeRun, με πρώτη μέριμνα την ασφάλεια δρομέων, εθελοντών και λοιπών εμπλεκομένων.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ioannina Lake Run - Έκλεισαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 30 χλμ., ανοιχτές παραμένουν για τα 5 και 10 χλμ.
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9029478180365836149
Σχόλια
item