Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα του Βαρουφάκη να διασπείρει fake news Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα του Βαρουφάκη να διασπείρει fake news | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα του Βαρουφάκη να διασπείρει fake news

Την έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, πυροδότησε ένα tweet του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναρωτιόταν «καθώς η Ελλάδα καίγεται και φίλοι πεθαίνουν αδυνατώ να μην ρωτήσω: Πού είναι η ΕΕ; Μόνο να κλείνουν τις τράπεζες μας για να σώσουν τα δολοφονικά προγράμματα λιτότητας & τους τραπεζίτες τους ξέρουν; Θα το πω: ΕΕ, με αηδιάζεις!».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, εισηγητής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας (RescEU) με ανάρτηση του κατηγόρησε τον Γιάνη Βαρουφάκη για fake news, προσθέτοντας πώς, «με μόνο σκοπό την επιβεβαίωση των ιδεοληψιών του, αποκρύπτει την επιχειρησιακή βοήθεια που έχει φτάσει από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας»

Επιπλέον, υπογράμμισε πως ο Μηχανισμός, ενεργοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και στην κατάσβεση των πυρκαγιών συνδράμουν Γαλλία, Σουηδία, Κύπρος, Ισπανία, Τσεχία, Ρουμανία, Κροατία και Πολωνία με επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Την ώρα που Έλληνες πυροσβέστες δίνουν ηρωική μάχη, με την συνδρομή 9 αεροπλάνων, 49 πυροσβεστικών οχημάτων και πάνω από 300 συναδέλφων τους από Γαλλία, Σουηδία, Κύπρο, Ισπανία, Τσεχία, Ρουμανία, Κροατία, Πολωνία προτεραιότητα του κ. Βαρουφάκη είναι να διασπείρει fake news.
Με μόνο σκοπό την επιβεβαίωση των ιδεοληψιών του, αποκρύπτει την επιχειρησιακή βοήθεια που έχει φτάσει από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας.
Ο Μηχανισμός…
Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "Yanis Varoufakis @yanisvaroufakis Καθώς η Ελλάδα καίγεται & φίλοι πεθαίνουν αδυνατώ να μην ρωτήσω: Πού είναι EE; Μόνο να κλείνουν τις τράπεζες μας για να σώσουν δολοφονικά προγράμματα λιτότητας τους τραπεζίτες τους ξέρουν; Θα το πω: eE, με αηδιάζεις! Συνδρομή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας από τις 3.8.2021 ΚΥΠΡΟΣ αεροσκάφη & 40 στελέχη ΣΟΥΗΔΙΑ- αεροσκάφη & 22 στελέχη ÎΑÎΛΙÎ- αεροσκάφη & 82 στελέχη ΙΣΠΑΝΙΑ- αεροσκάφη KPOATIA-1 αεροσκάφος ΠΟΛΩΝΙΑ- 26 οχήματα και 143 στελέχη ΡΟΥΜΑΝΙΑ 23 οχήματα και 112 στελέχη eE- αξιωματικός του ERCC eE Σύστημα Copernicus EU που χαρτογραφεί τις πληγείσες περιοχές @androulakisnick" από το Twitter
1,4 χιλ.
95 σχόλια
258 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

95 σχόλια


Επιπλέον, ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνει πως ο μηχανισμός ενεργοποιείται με την ευθύνη του κάθε κράτους που πλήττεται από φυσικές καταστροφές.

epirusblog.gr
5 of 5
Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα του Βαρουφάκη να διασπείρει fake news
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8687167581660185927
Σχόλια
item