Πολάκης για τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: «Ο,τι και να ανακοινώσετε δεν θα εφαρμοστεί» Πολάκης για τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: «Ο,τι και να ανακοινώσετε δεν θα εφαρμοστεί» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πολάκης για τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: «Ο,τι και να ανακοινώσετε δεν θα εφαρμοστεί»

Κριτική για τα μέτρα που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση, με το γνωστό του ύφος, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου, σε ανάρτησή του στο Facebook, υποστηρίζει ότι τα μέτρα (τα οποία αφορούν και τον ίδιο ως ανεμβολίαστο) δεν θα εφαρμοστούν και συνεχίζει την κριτική του για τα εμβόλια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ο,τι και να ανακοινώσετε  ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!!!

Κικίλια και Κοτανιδου σε εσάς το λέω! Όταν η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ πρακτικά από τα εμβόλια ΑΣΤΡΑ και Τζονσον δεν καλύπτεται καθόλου και από τα εμβόλια Πφαιζερ και Μοντέρνα καλύπτεται γύρω στο 35-40% ,τότε προς τι τα μέτρα για την υποχρεωτικότητα και οι ποινές στους ανεμβολίαστους;;;;;

Όταν αυτοί που εμβολιάστηκαν το Γενάρη -Φλεβάρη πρακτικά τώρα ένα τεράστιο ποσοστό δεν έχει ανοσία και ξεκινάει χορήγηση τρίτης δόσης (αυτής που ΔΕΝ πιάνει τη παραλλαγή ΔΕΛΤΑ) τότε προς τι τα μέτρα;;;;;

Όταν συνεχίζουν να πεθαίνουν 25-35 άνθρωποι τη μέρα γιατί ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ;;; Σπέρνετε ανέμους και θα ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ!!!

ΥΓ .Τα γράφω αυτά επηρεασμένος και από την καθημερινή μου ενασχόληση ,παρότι σε διακοπές, με πολλούς ασθενείς κοβιντ ανά την Ελλάδα είτε έξω νοσοκομειακούς είτε και κυρίως νοσηλευόμενους οι οποίοι δυστυχώς ένα τμήμα τους δεν παίρνει τη νοσηλεία και την υποστήριξη που οφείλει να πάρει γιατί το σύστημα δεν έχει ενισχυθεί έτσι όπως λέγαμε από το Μάρτη του 2020!!

Παυλος Πολακης
13 ώρες πριν

Ο,τι και να ανακοινώσετε αύριο ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!!!
Κικίλια και Κοτανιδου σε εσάς το λέω!

Όταν η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ πρακτικά από τα εμβόλια ΑΣΤΡΑ και Τζονσον δεν καλύπτεται καθόλου και από τα εμβόλια Πφαιζερ και Μοντέρνα καλύπτεται γύρω στο 35-40% ,τότε προς τι τα μέτρα για την υποχρεωτικότητα και οι ποινές στους ανεμβολίαστους;;;;;

...Δείτε περισσότερα
1,6 χιλ.
47
144

Η κόντρα με τον Γεωργιάδη για το φάρμακο για τα άλογα

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Πολάκη και του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη. Ο κ. Γεωργιάδης άφησε αιχμές για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις ιατρικές συμβουλές που του είχε δώσει όταν είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Στα τέλη Ιουλίου, όταν έγινε γνωστό πως ο Άδωνις Γεωργιάδης μολύνθηκε με κορωνοϊό, ο Παύλος Πολάκης είχε ευχηθεί ανάρρωση στον υπουργό Ανάπτυξης, προτείνοντας του να πάρει ιβερμεκτίνη, αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα του.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσφατα επανήλθε στο θέμα, και με ανάρτησή του στο Twitter παραθέτει ανακοίνωση του FDA για την ιβερμεκτίνη, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «ανευθυνότητα».

«Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε μένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID-19. Διαβάστε την ανακοίνωση του FDA για να καταλάβετε το μέγεθος της ανευθυνότητας», έγραψε στο Twitter.

Όπως υπογραμμίζει το FDA, η χορήγηση του συγκεκριμένου φαρμάκου χωρίς λόγο ή προληπτικά απαγορεύεται, καθώς χορηγείται μόνο σε προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος και όταν υπάρχει κάποιο παράσιτο μέσα στο σώμα του ανθρώπου. Επιπλέον, όπως τονίζεται, χρησιμοποιείται κυρίως ως φάρμακο σε ζώα όπως αγελάδες, άλογα κλπ.

Ο κ. Πολάκης δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης και επανήλθε στο ζήτημα με νέα ανάρτηση παρουσιάζοντας στοιχεία για την χρήση ιβερμεκτίνης σε ασθενείς με covid-19.

Παυλος Πολακης
τη Δευτέρα

Έλα ,ζωντοβολο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!

Διάβασε αυτά ,είναι της τελευταιας βδομαδας για τα θετικά αποτελέσματα από τη χρήση ιβερμεκτινης για τον COVID-19!
(αν μπορείς να τα καταλάβεις βέβαια,αλλά προσπαθησε):

...Δείτε περισσότερα
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Μηνύματα 10:22 journals.lww.com 64% American Journal of Therapeutics MENU Search  THERAPEUTIC ADVANCES Ivermectin for Prevention and Treatment of COVID-19 Infection: A Systematic Review, Meta-analysis, and Trial Sequential Analysis to Inform Clinical Guidelines Bryant, Andrew MSc1* Lawrie, Theresa A. MBBCh. PhD2; Dowswell, Therese PhD2; Fordham, Edmund PhD2; Mitchell, Scott MBChB, MRCS3; Hill, Sarah R. PhD1; Tham, Tony C. MD, FRCP4 Author Information American Journal of Therapeutics: July August 2021- Volume 28 Issue e434-e460 Outline Download Share Favorites More"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Viber 22:32 100% … ΘΕΜΑ Ακολουθήστε Πολιτική Γεωργιάδης: Ο Πολάκης μου πρότεινε φάρμακο για άλογα και αγελάδες- Δείτε την ανακοίνωση της FDA Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ protothema.gr"
1,3 χιλ.
61
178

Ο Παύλος Πολάκης με συνεχείς αναρτήσεις του στο Facebook εκφράζει σκεπτικισμό κατά των εμβολίων, αντίθετα και με την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προτρέπει τους πολίτες να κάνουν όλοι το εμβόλιο.

epirusblog.gr
5 of 5
Πολάκης για τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: «Ο,τι και να ανακοινώσετε δεν θα εφαρμοστεί»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 821652775007858276
Σχόλια
item