Εύη Δαέλη: Αποκάλυψε πως ήταν η συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο

Η Εύη Δαέλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την συνεργασία που είχε με τον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη και ο Γιάννης Μπέζος όπου αναφέρθηκε για την ελληνική τηλεόραση.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Εύης Δαέλη

Πώς βίωσες αυτό το διάστημα της πανδημίας; Τι ήταν αυτό που σου έλειψε περισσότερο;

Να παίζω σε ζωντανό κοινό. Να επικοινωνώ με τον θεατή, να ακούω την ανάσα του. Το χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης.

Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον Γιάννη Μπέζο; Αποτελεί για σένα ένα είδος μέντορα;

Εξαιρετική. Ήταν ευγενικός, επαγγελματίας και εργασιομανής και με πολύ χιούμορ. Όλοι οι συντελεστές ήταν ένας κι ένας. Έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα.

Ποια συμβουλή σου έχει δώσει και την κρατάς σαν φυλαχτό;

Να είμαι ο εαυτός μου και να προσπαθώ να αποδείξω αυτό που είμαι μέσα από τη δουλειά μου.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου και πώς σε βοήθησε το θέατρο να την ξεπεράσεις;

Όταν έφυγε ο σκύλος μου, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Πάντα το θέατρο είναι καταλύτης συναισθημάτων γιατί είναι ζωντανό, τα καταθέτεις όλα εκεί, πάνω στη σκηνή.

Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον; Τι εύχεσαι να σου συμβεί;

Να παίξω ωραίους ρόλους, να βελτιώνομαι, να μαθαίνω, να είμαι όμορφος άνθρωπος, να είμαι γερή και εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι.

Οι δηλώσεις της Εύης Δαέλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Είσαι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Η ομορφιά στην περίπτωση σου λειτούργησε θετικά ή αποτέλεσε τροχοπέδη;

Ξεκίνησα πολύ μικρή, οπότε δεν είχα την αίσθηση του ποιος είναι όμορφος ή του τι είναι το να είσαι όμορφος. 

Εμένα μου αρέσουν οι όμορφοι άνθρωποι, όχι εάν κάποιος είναι ωραίος εξωτερικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μου αρέσει η εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν είναι, όμως, αυτό το ζητούμενο.

Εύη Δαέλη Φιλιππίδης

Αντιμετώπισες στην καριέρα σου κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά (είτε σεξουαλική παρενόχληση, είτε ψυχολογική, λεκτική βία);

Όχι, γιατί όταν ξεκινάς από παιδί, δεν έχεις την αίσθηση ούτε του κινδύνου ούτε του άγχους. 

Στάθηκα τυχερή, είχα εξαιρετικούς συνεργάτες αλλά και δυο γονείς βράχους, να με προσέχουν και να με προστατεύουν. ήμουν πολύ τυχερή, συνεργάστηκα με τους καλύτερους άψογα. 

Επειδή είμαι φύσει εξωστρεφής και αυθόρμητη, σαφώς και θα αντιδρούσα σε κάθε τέτοια περίπτωση. Δεν πρέπει να υπάρχει η λέξη φόβος.

Πιστεύεις ότι η υποκριτική για τον Πέτρο Φιλιππίδη τελείωσε οριστικά, μετά τα όσα συνέβησαν;

Πιστεύω ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι ειδικοί, δηλαδή η δικαιοσύνη. Δεν είναι ευχάριστα πράγματα αυτά που συμβαίνουν.

«Αν ο Φιλιππίδης έκανε όλα αυτά που του καταλογίζουν, δικαίως μπήκε στη φυλακή»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στον Γιάννη Πουλόπουλο ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όπως παραδέχεται είχε αποκομίσει μία άριστη εμπειρία από την κοινή συμμετοχή τους στην παράσταση «Ωχ... Ηλέκτρα».

Ο Μάνος Ιωάννου συγκεκριμένα, μίλησε για την απόφαση να προφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και για το σκάνδαλο που έγινε γύρω από το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πώς πιστεύεις ότι θα επηρεάσει το θέατρο η ιστορία με το #MeToo;

Τα θέατρα έχουν έτσι κι αλλιώς πληγεί από τον Covid-19 γιατί ακόμα κι όταν ανοίξουν, ο κόσμος θα είναι διστακτικός να πάει σε κλειστό χώρο.

Έπεσες από τα σύννεφα όταν έμαθες ποιοι και γιατί καταγγέλλονται;

Όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Όλο και κάτι είχε πάρει το αυτί μου…

Μάνος Ιωάννου Πέτρος Φιλιππίδης

Το 2014 έπαιξες με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση «Ωχ… Ηλέκτρα». Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι προφυλακίστηκε, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες;

Προσωπικά με τον Πέτρο συνεργάστηκα μια χαρά. Είχα ακούσει κάποια πράγματα, όπως ακούγονται τα χίλια μύρια για όλους. Όσο πιο ψηλά φτάνει ο άλλος, τόσο χειρότερα είναι αυτά που ακούγονται για εκείνον. 

Αν έκανε όλα αυτά που του καταλογίζουν, δικαίως μπήκε στη φυλακή. Αν δεν τα έκανε, κακώς έγινε ό,τι έγινε. 

Σε εμένα, πάντως, που δουλέψαμε εκείνο το καλοκαίρι μαζί και πηγαίναμε από πόλη σε πόλη με το αυτοκίνητο ήταν άψογος. Από εκεί και πέρα, το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή δεν μπορείς να το ξέρεις…

Για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη είχες ακούσει κάτι;

Είχα ακούσει, αλλά ποτέ δεν έδινα σημασία στα κουτσομπολιά.


epirusblog.gr
5 of 5
Εύη Δαέλη: Αποκάλυψε πως ήταν η συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2863614308079974948
item