Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η συγκατοίκηση και η γνωριμία με τα παιδιά του επιχειρηματία Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η συγκατοίκηση και η γνωριμία με τα παιδιά του επιχειρηματία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η συγκατοίκηση και η γνωριμία με τα παιδιά του επιχειρηματία

Η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο γοητευτικός επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης ζουν τον απόλυτο έρωτα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, η μελαχρινή καλλονή και ο επιχειρηματίας έχουν φτιάξει την κοινή «φωλιά» τους στα νότια προάστια.

Μάλιστα, ο Κώστας τής έχει τεράστια αδυναμία, ενώ εδώ και καιρό τής γνώρισε τα παιδιά του και πήγαν όλοι μαζί διακοπές στη Σκιάθο. 

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι είναι στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως έχουν σχεδιάσει να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι αναψυχής στη Χαλκιδική στα τέλη Αυγούστου.

Η Ναυσικά καθημερινά αναστατώνει τα πλήθη με τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, αφού είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. 

Παράλληλα, έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις για συμμετοχή σε ριάλιτι, αλλά ακόμα δεν έχει πει πουθενά το τελικό «ναι». 

Από την άλλη, και όσον αφορά την ηθοποιία, βρίσκεται σε συζητήσεις για κάποιο σίριαλ και θεατρικό. Όλα αυτά όμως θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με την πανδημία.

epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η συγκατοίκηση και η γνωριμία με τα παιδιά του επιχειρηματία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4465777946959096658
Σχόλια
item