Κατερίνα Διδασκάλου: Με στίχους του Καζαντζάκη λέει το δικό της “ευχαριστώ” στους πυροσβέστες Κατερίνα Διδασκάλου: Με στίχους του Καζαντζάκη λέει το δικό της “ευχαριστώ” στους πυροσβέστες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Διδασκάλου: Με στίχους του Καζαντζάκη λέει το δικό της “ευχαριστώ” στους πυροσβέστες

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα τις τελευταίες ημέρες. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στο πέρασμα τους προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές. Οι εικόνες από τις πυρκαγιές κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, παρακολουθώντας σοκαρισμένοι τις εξελίξεις μοιράζονται μέσω social media, τα συναισθήματά τους, τους προβληματισμούς τους ενώ πολλοί προσπαθούν να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο.

Ανάμεσά σε όσους θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα και η Κατερίνα Διδασκάλου. 

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”, είπε το δικό της “ευχαριστώ” στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν μάχη δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα από το έργο “Ασκητική” του Νίκου Καζαντζάκη.

Η ηθοποιός, ανεβάζοντας μια μαύρη εικόνα γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Η στερνή, η πιο ιερή μορφή της θεωρίας, είναι η πράξη. 

Η πράξη είναι η πλατύτερη θύρα της λύτρωσης.» – Ασκητική , Ν. Καζαντζάκης. Ευχαριστούμε πυροσβέστες, ευχαριστούμε εθελοντές.

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Διδασκάλου: Με στίχους του Καζαντζάκη λέει το δικό της “ευχαριστώ” στους πυροσβέστες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1251845916952090487
Σχόλια
item