Μάριος Αθανασίου-Μάρθα Αλεξοπούλου: Παντρεύτηκαν κρυφά στην Πύλο! Μάριος Αθανασίου-Μάρθα Αλεξοπούλου: Παντρεύτηκαν κρυφά στην Πύλο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μάριος Αθανασίου-Μάρθα Αλεξοπούλου: Παντρεύτηκαν κρυφά στην Πύλο!

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, ενώ έκανε γνωστό πως πριν από μία εβδομάδα παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Μάρθα Αλεξοπούλου σε κλειστό κύκλο στην Πύλο.

Εξακολουθείτε να είστε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου.

Πώς λάβατε την απόφαση να κάνετε αυτό το βήμα;

Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος.

Ο Μάριος Αθανασίου και η φωτογράφος, Μάρθα Αλεξοπούλου έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τον Οκτώβριο του 2014, ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, ενώ τον Ιούλιο του 2017 απέκτησαν μία ακόμη κόρη.

epirusblog.gr
5 of 5
Μάριος Αθανασίου-Μάρθα Αλεξοπούλου: Παντρεύτηκαν κρυφά στην Πύλο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 950280079215047094
Σχόλια
item