"Χαζομπαμπάς" ο Τριαντάφυλλος - Δεν αφήνει λεπτό τον γιο του από την αγκαλιά του

Τρελή αγάπη και αδυναμία έχει ο Τριαντάφυλλος στον μοναχογιο του, Νικόλα. Ο πρώην παίκτης του Survivor μας τον σύστησε για πρώτη φορά στον μεγάλο τελικό αλλά και μετά από αυτό, μιας και πολλές φορές μοιράζεται φωτογραφίες μαζί του.

Μπαμπάς και γιος είναι αχώριστοι και προσπαθούν να αναπληρώσουν όλο τον χαμένο χρόνο που ήταν χωριστά λόγω του ριάλιτι επιβίωσης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής, που είναι αρκετά ενεργός στα social media, δηνοσίευσε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με τον μμκρό Νικόλα και έγραψε:

 «Πάμε λίγο θετικά να τα αλλάξουμε όλα!!» ενώ πριν μερικές μέρες μια φωτογραφία με τον μικρούλη δημοσίευσε και ο Σάκης Κατσούλης.

Η φωτογραφία του Τριαντάφυλλου με τον γιο του, Νικόλα

Τριαντάφυλλος με τον γιο του

«Αν ήμουν στην θέση του Παππά θα έκανα μήνυση στον Τριαντάφυλλο»

Στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε ο Γιώργος Κόρομι. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στο survivor αλλά και στους πρώην συμπαίκτες τους, Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο, ενώ στο μεταξύ δεν κρύβει τον έρωτα του για την κοπέλα του.

Ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του παιχνιδιού είπε ότι το ζευγάρι που έκανε σεξ ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς.

Δεν νομίζω να ήταν μπροστά για να το γνωρίζει. Είναι από τα κλασικά που κάνει ο Τριαντάφυλλος για να τραβήξει την προσοχή. Ακόμα κι αυτά που είπε για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, ότι άκουγε κάτι χρούτσου χρούτσου στην καλύβα τους, δεν τα πιστεύω. 

Μακάρι η Ελευθερία και ο Αλέξης να έκαναν σεξ και να το απόλαυσαν κιόλας, γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό.

Αλλά εγώ προσωπικά ούτε είδα ούτε άκουσα κάτι. Αλλά ακόμα κι αν έγινε κάτι μεταξύ τους, τι τον κόφτει τον Τριαντάφυλλο και βγαίνει και το λέει δημόσια; Για εμένα ήταν πολύ κακό αυτό που έκανε

Πώς θα αντιδρούσες αν ήσουν στη θέση του Αλέξη Παππά και αποκάλυπτε κάτι αντίστοιχο για εσένα;

Μπορεί να του έκανα και μήνυση. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Και σκέψου ότι ειπώθηκε αυτό το πράγμα παρουσία παιδιών.

Πολύς κόσμος σχημάτισε αρνητική εικόνα για εσένα όταν έπιασες ψάρια και δεν έδωσες στον Τριαντάφυλλο να φάει.

Στον Τριαντάφυλλο είχα δώσει πολλές φορές να φάει. Αλλά του είχα πει ότι «όταν είσαι σε μια ομάδα που προσπαθεί να επιβιώσει, ο καθένας πρέπει να βοηθήσει όπως μπορεί».

Ο Τριαντάφυλλος δεν βοηθούσε πουθενά. Είπαν ότι τον άφησα νηστικό. Η παραγωγή έδινε προμήθειες που μοιραζόμασταν όλοι. 

Μαγειρεύαμε και ο καθένας έτρωγε τη μερίδα που του αναλογούσε. Ο Τριαντάφυλλος, παρόλο που δεν βοήθησε ούτε καν στο μαγείρεμα, έφαγε κανονικά το γεύμα του.

Τα ψάρια που έπιασα και δαπάνησα χρόνο και κόπο επέλεξα να τα μοιραστώ με όσους βοήθησαν την ομάδα. Από τη στιγμή που ο Τριαντάφυλλος δεν σπαταλούσε ενέργεια για να βοηθήσει αγωνιστικά ή όπως αλλιώς μπορούσε την ομάδα του, θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν την έξτρα τροφή που ψάρεψα.

Προτίμησα λοιπόν να τη διαθέσω σε αυτούς που κόπιασαν για να τους βοηθήσω να αναπληρώσουν την ενέργεια που δαπάνησαν για την ομάδα τους.

Γιώργος Κόρομι για το Survivor


epirusblog.gr
5 of 5
"Χαζομπαμπάς" ο Τριαντάφυλλος - Δεν αφήνει λεπτό τον γιο του από την αγκαλιά του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4792418085707583027
item