Πρέβεζα: Προσφορά πιστοποίησης καλής λειτουργίας στα οχήματα του Λιμενικού από το ΙΚΤΕΟ Ζηκίδης

Μια ακόμη προσφορά από το ΙΚΤΕΟ Πρέβεζας!

Σήμερα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ Πρέβεζας, Ζηκίδη, προσφέρθηκε πιστοποίηση καλής λειτουργίας στα οχήματα του Λιμενικού Σώματος.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ομίλου, κος Σπύρος Ζηκίδης, ανέφερε: Σήμερα εδώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου Ι Κτεο Πρέβεζας του ομίλου  ΖΗΚΙΔΗ, του ΚΤΕΟ της πόλης μας, προσφέραμε πιστοποίηση καλής λειτουργείας στα οχήματα του Λιμενικού Σώματος του νομού μας.

"Ευχαριστώ την λιμενάρχη Σταματία Μαργέλη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά για αυτή την προσφορά  μας".

Και συνέχισε: Εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, πρέπει όλοι να βοηθούμε με τον τρόπο που μπορεί ο κάθε ένας, τις δομές και τις υπηρεσίες  για την εύρυθμη λειτουργία τους .

Στόχος μας  μέσω  αυτής της ενέργειας  και σε ανταπόδοση των υπηρεσιών τους (όλο το εικοσιτετράωρο) 365 ημέρες το χρόνο  προς το κοινωνικό σύνολο, σαν ελάχιστη προσφορά  είναι να εξασφαλίσουμε την αξιοπιστία των οχημάτων, την ασφάλεια των πληρωμάτων και των συμπολιτών μας.


Εύχομαι σε όλα τα στελέχη του λιμενικού σώματός  που με αυταπάρνηση και αψηφώντας  πολλές φορές τους κινδύνους  να συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους με ασφάλεια και υγεία, τόνισε ο κος Ζηκίδης. 

Τέλος, ο Πρόεδρος του ομίλου Ζηκίδης Group γνωστοποίησε πως τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ενέργειες και για οχήματα όλων των  σωμάτων ασφαλείας του νομού μας.


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Προσφορά πιστοποίησης καλής λειτουργίας στα οχήματα του Λιμενικού από το ΙΚΤΕΟ Ζηκίδης
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4731010785672408035
item