Ειρήνη Καζαριάν: Έκλεισε έναν χρόνο με τον σύντροφό της - Δες το φωτογραφικό άλμπουμ Ειρήνη Καζαριάν: Έκλεισε έναν χρόνο με τον σύντροφό της - Δες το φωτογραφικό άλμπουμ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ειρήνη Καζαριάν: Έκλεισε έναν χρόνο με τον σύντροφό της - Δες το φωτογραφικό άλμπουμ

Οι υπέροχες κοινές τους φωτογραφίες μαρτυρούν τον έρωτά τους.

Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model 1Ειρήνη Καζαριάν, είναι σε σχέση με τον προπονητή κολύμβησης στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, Ιωσήφ Ψωμά

Το ζευγάρι μοιράζεται πολλές κοινές του φωτογραφίες στο Instagram και, πραγματικά, ο έρωτάς τους δεν μπορεί να κρυφτεί.

Τα δύο παιδιά, τώρα, έχουν κλείσει κι επίσημα έναν χρόνο μαζί και το μοντέλο έκανε μία ανάρτηση με φωτογραφίες τους αγκαλιά και το caption: «365 μέρες μαζί σου» για να το γιορτάσει.


Τα γενέθλια του συντρόφου της

Η Ειρήνη, ωστόσο, πολύ συχνά εκφράζει τα συναισθήματά της δημόσια, είτε μέσω  φωτογραφιών και emoji είτε ακόμα και με κείμενα αγάπης, όπως έκανε τον Νοέμβριο για τα γενέθλια του Ψωμά.


«Ερωτα μου, χρόνια σου πολλά.

Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου, την ένταση σου, το πάθος σου για την ζωή. 

Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιάξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μην μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντας τα. #burntpancakes

Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα ,στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω.

χρόνια πολλά και πάλι!! νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στην ζωή μου

Η αγάπη σου,

Ειρηνη»

Το φωτογραφικό άλμπουμ του ζευγαριού

Με αφορμή τη μεγάλη αγάπη του ζευγαριού, συνέχισε παρακάτω για να δεις το φωτογραφικό άλμπουμ της σχέσης της Καζαριάν με τον κούκλο σύντροφό της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Καζαριάν: Έκλεισε έναν χρόνο με τον σύντροφό της - Δες το φωτογραφικό άλμπουμ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6297231997990578880
Σχόλια
item