Το ΚΙΝΑΛ «κρέμασε» πρώην υποψήφια βουλευτή για υβριστικό μήνυμα κατά του πρωθυπουργού - Παραιτήθηκε από μέλος

Αδειάζει το Κίνημα Αλλαγής υβριστική ανάρτηση πρώην υποψήφιας βουλευτίνας στη Θεσσαλονίκη, που χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, τονίζει πως «χάσταγκ με υβριστικό περιεχόμενο δεν εκφράζουν το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ. Η κριτική μας είναι πάντα πλαισιωμένη & δεοντολογική, ακόμη & όταν είναι αυστηρή. 

Σε αντίθεση με τα οργανωμένα τρολ ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν θα μετατρέψουμε το Twitter σε βούρκο».

Μιλώντας στο protothema.gr, ο κ. Βλάχος, σημειώνει πως «το Κίνημα μας στέκεται με ευθύνη και σοβαρότητα απέναντι στην τεράστια οικολογική καταστροφή, τη μεγάλη δοκιμασία για τους πολίτες και τον κρατικό μηχανισμό. 

Η κριτική μας μπορεί να είναι σκληρή αλλά πάντα τεκμηριωμένη και ποτέ υβριστική, ακόμη και όταν προκαλούμαστε από τις στρατιές πληρωμένων τρολ. 

Το συγκεκριμένο στέλεχος, εξέφρασε προσωπική άποψη μέσω ενός χαστάγκ, που δεν εκφράζει το κόμμα, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε και αποφάσισε αυτοβούλως να κατεβάσει τις επίμαχες αναρτήσεις».

Το πρωί του Σαββάτου, η Όλγα Τσιπτσέ κατέθεσε την παραίτηση της από μέλος του Κινήματος Αλλαγής στον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Δείτε την ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια κατέβασε: 

mitsotaki3


epirusblog.gr
5 of 5
Το ΚΙΝΑΛ «κρέμασε» πρώην υποψήφια βουλευτή για υβριστικό μήνυμα κατά του πρωθυπουργού - Παραιτήθηκε από μέλος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2612632136690765151
item