Άρτα: Ξεκίνησαν οι αναστολές ανεμβολίαστων στο γηροκομείο Άρτας - Αντιδράσεις από τους υπαλλήλους

Ξεκίνησαν οι αναστολές εργασίας από το γηροκομείο «Γεωργίου & Σοφίας Μάτσου» στην Άρτα ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα...
Όπως θα δείτε και στα κάτωθι έγγραφα η αναστολές αποστέλλονται ταχυδρομικώς στην οικεία του υπαλλήλου.
Picture
Όπως γράφει ένας υπάλληλος του γηροκομείου στον λογαριασμό του στο Facebook: «Όπως φαίνεται και στις φώτο, ο πρόεδρος του ιδρύματος όπου τυγχάνει να είναι και ρασοφόρος, χωρίς ίχνος συστολής και παραβιάζοντας κάθε έννοια συνταγματικού νόμου και κυρίως ΗΘΙΚΗΣ, μου απέστειλε με εταιρεία ταχυμεταφορών παρακαλώ, ενημέρωση-γνωστοποίηση της απόφασης ότι έχω τεθεί σε αναστολή από 19/08/21.1.
Picture
Θυμίζω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, παραβιάζοντας τον εργατοϋπαλληλικό κώδικα, δεν ενέκρινε την νόμιμη άδειά μου από 12/08/21 αρ πρωτ 224 (βλέπε φώτο) και προκειμένου να μην εκτεθεί, δεν υπόγραψε ούτε καν αρνητικά την αίτησή μου.!!! Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τον επόπτη εργασίας κάθε υπάλληλος δικαιούται 10 ημέρες μίνιμουμ άδειας κάθε καλοκαίρι.

Σημειωτέον ότι εγώ από τις αρχές του έτους δεν είχα πάρει ούτε μία ημέρα άδεια!!!2. Η συγκεκριμένη παράνομη απόφαση έρχεται την ώρα που εγώ δυστυχώς βρίσκομαι σε νόμιμη αναρρωτική άδεια.

Όπως αναφέρεται ο νόμος 4820/2021, ο εργαζόμενος που βρίσκεται σε νόμιμη απουσία δεν μπορεί να τεθεί σε αναστολή!

Παρ’όλα αυτά ο κύριος πρόεδρος και γενικός κουμανταδώρος του ιδρύματος το ξαναλέω, παραβιάζοντας κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου και κυρίως ΗΘΙΚΗΣ, φρόντισε να αφήσει τα ανήλικα παιδιά μου χωρίς τα αναγκαία για την επιβίωσή τους.

Πάνω από τον νόμο των ανθρώπων που επιμελώς και κατ’εξακολούθηση παραβιάζετε, υπάρχει ο νόμος του Τριαδικού Θεού μας. Και αυτόν θα βρείτε μπροστά σας όταν έρθει η ώρα!!! Δεν είναι μακρυά!!

Από αυτή την ώρα, εκτός από τις νομικές προσφυγές που θα κάνω , θα διατυμπανίζω εδώ στο διαδίκτυο και όπου αλλού μπορώ, όλες τις εις βάρος μου ενέργειες όλα αυτά τα χρόνια
».

Πηγή: ​rotan-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ξεκίνησαν οι αναστολές ανεμβολίαστων στο γηροκομείο Άρτας - Αντιδράσεις από τους υπαλλήλους
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6394854426512654446
item