Γενέθλια για την Όλγα Φαρμάκη - Τα πόσα έκλεισε;

Η Όλγα Φαρμάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά από τον ερχομό της αγαπημένης της κορούλας. Η σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε τα πιο ξεχωριστά γενέθλια της ζωής της δίπλα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια καθυστέρησε επίτηδες τον εορτασμό των γενεθλίων της εξαιτίας την τραγωδίας που βιώνει η χώρα με τις πυρκαγιές να αφήνουν πίσω τους ανυπολόγιστες ζημιές.

Έτσι, αφού ηρέμησαν πρώτα τα πράγματα το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο με λίγους φίλους, έχοντας εννοείται στο πλευρό της τον σύζυγό της Σταύρο Μαντόπουλο αλλά και την αγαπημένη τους κορούλα.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύσει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της Η Όλγα Φαρμάκη θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία.

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Φέτος τα γενέθλια μου τα γιορτάσαμε καθυστερημένα γιατί οι εφιαλτικές μέρες που ζήσαμε στη χώρα μας, μας συνέτριψαν όλους ψυχολογικά. 

Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να ανακάμψει γρήγορα και να βρει τη δύναμη να προχωρήσει μπροστά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Όλγας Φαρμάκη

Πόσο χρονών είναι η Όλγα Φαρμάκη;

Μπείτε στα Instagram Stories του Youweekly.gr για να μας δώσετε την απάντησή σας και μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα polls, κουίζ αλλά και συναρπαστικά βίντεο!

epirusblog.gr
5 of 5
Γενέθλια για την Όλγα Φαρμάκη - Τα πόσα έκλεισε;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1608967879656378735
item