Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Εριξε χαλάζι σε Φθιώτιδα και Καβάλα -Κεραυνοί και συννεφιά στην Αττική [βίντεο] Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Εριξε χαλάζι σε Φθιώτιδα και Καβάλα -Κεραυνοί και συννεφιά στην Αττική [βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Εριξε χαλάζι σε Φθιώτιδα και Καβάλα -Κεραυνοί και συννεφιά στην Αττική [βίντεο]

Επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για κακοκαιρία με τοπικούς όμβρους στην κεντρική ηπειρωτική χώρα, που συνοδεύονται από καταιγίδες, ακόμη και από χαλάζι. Ενδεικτικά είναι τα φαινόμενα στη Φθιώτιδα και την Καβάλα.

Τη χώρα πλήττουν ήδη καταιγίδες, όπως προέβλεψε το meteo.gr αλλά και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενώ στην Αθήνα έχει έντονη συννεφιά και ακούγονται κεραυνοί.

Χαλαζόπτωση έπληξε τα χωριά της Υπάτης και γενικότερα αρκετούς οικισμούς γύρω από την Οίτη -από τη βορειοδυτική πλευρά της, φτάνοντας μέχρι το νότιο κομμάτι, στην Παύλιανη.

Τα βίντεο της ιστοσελίδας lamiareport.gr είναι από το χαλάζι που έριξε -σε μικρό βαθμό- σε Συκά Υπάτης και Παύλιανη.

Χαλαζόπτωση στη Συκά Υπάτης:


Χαλαζόπτωση στην Παύλιανη:


Ασπρισαν οι δρόμοι της Καβάλας από το χαλάζι

Στην Καβάλα... άσπρισαν οι δρόμοι από το χαλάζι. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, το χαλάζι πλήττει ακόμα και σημεία στο κέντρο της πόλης, ενώ έχουν αναφερθεί και στιγμιαίες διακοπές ρεύματος.

Η χαλαζόπτωση, σε συνδυασμό με τη δυνατή βροχόπτωση στην περιοχή, έχει προκαλέσει προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Σημειώνεται πως χαλάζι έπεσε και χθες, Τρίτη, στην Καβάλα και, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, προκλήθηκαν ζημίες σε ηλιακούς θερμοσίφωνες αλλά και σε αυτοκίνητα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του GRTimes.gr:epirusblog.gr
5 of 5
Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Εριξε χαλάζι σε Φθιώτιδα και Καβάλα -Κεραυνοί και συννεφιά στην Αττική [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3552532564212276019
Σχόλια
item