Άρτα: Επιστολή Γκολομάζου προς Τσιρογιάννη για απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων Άρτα: Επιστολή Γκολομάζου προς Τσιρογιάννη για απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Επιστολή Γκολομάζου προς Τσιρογιάννη για απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων

Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος στον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, σχετικά με την απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων στο Δήμο Αρταίων.

Αναλυτικά, ο κ. Γκολομάζος αναφέρει:

«Κε. Δήμαρχε, Το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυριών από επαγγελματίες – επιχειρήσεις της πόλης μας, στους οποίους έχετε κοινοποιήσει σχετική απόφαση του Δήμου Αρταίων για απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων μέσα σε 20 (είκοσι) μέρες. 

Θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να σας επισημάνουμε τη δυσκολία της παραπάνω ενέργειας ειδικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η περίοδος που διανύουμε εν μέσω της πανδημίας έχει προκαλέσει ήδη αρκετά προβλήματα στις επιχειρήσεις- μέλη μας, η έλλειψη ρευστότητας είναι ήδη εμφανής στους επαγγελματίες της περιοχής μας και είναι σχεδόν αδύνατον να απομακρυνθούν τόσο άμεσα όπως ζητάτε με την ειδοποίησή σας.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε κατά πρώτον να παραταθεί η όλη διαδικασία απομάκρυνσης των πινακίδων τουλάχιστον μέχρι τέλος του 2021 και κατά δεύτερον να συμβάλλετε σαν Δήμος στην μείωση του κόστους για τις επιχειρήσεις παραχωρώντας ειδικό συνεργείο του δήμου σας το οποίο και θα αναλάβει την απομάκρυνση των πινακίδων».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Επιστολή Γκολομάζου προς Τσιρογιάννη για απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2164933523399738207
Σχόλια
item