Φαίη Σκορδά: Βραδινό μπάνιο στην πισίνα με τους γιους της, λίγο πριν από την πρεμιέρα του “Πρωινού” Φαίη Σκορδά: Βραδινό μπάνιο στην πισίνα με τους γιους της, λίγο πριν από την πρεμιέρα του “Πρωινού” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Βραδινό μπάνιο στην πισίνα με τους γιους της, λίγο πριν από την πρεμιέρα του “Πρωινού”

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα του “Πρωινού” βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας

Οι δύο παρουσιαστές αναμένεται να μας πουν την πρώτη καλημέρα της σεζόν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, συνεπώς καθημερινά βρίσκονται σε συσκέψεις μαζί με τους συνεργάτες τους, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Μπορεί, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να έχουν επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, όμως τα Σαββατοκύριακα εξακολουθούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Τι και αν ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του, η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα και έτσι οι βουτιές συνεχίζονται.

Λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει βραδινό μπάνιο στην πισίνα, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη. 

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι μια δραστήρια μητέρα, καθώς ποτέ δεν χάνει το κέφι και την όρεξή της για παιχνίδια με τους γιους της.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον μικρότερο γιο της, Δημήτρη, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πώς πέρασε το χθεσινό βράδυ της. 

Δες φωτογραφίες

epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Βραδινό μπάνιο στην πισίνα με τους γιους της, λίγο πριν από την πρεμιέρα του “Πρωινού”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9222654373004847471
Σχόλια
item