Πρέβεζα: Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Βόρεια Εύβοια Πρέβεζα: Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Βόρεια Εύβοια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Βόρεια Εύβοια

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Β. Εύβοια.

Τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας σε όλη της την επικράτεια αντιμετώπισε και συνεχίζει ν’ αντιμετωπίζει, από εκατοντάδες πυρκαγιές, μια τεράστια περιβαλλοντική, οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

Οι άνθρωποι βλέπουν τα σπίτια να καίγονται , τη φωτιά να περικυκλώνει τα χωριά τους και εκλιπαρούν για βοήθεια. Με λάστιχα στα χέρια, με κουβάδες, με ότι μπορούν προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.

Η ελπίδα σβήνει καθώς πέφτει το σκοτάδι. Ξέρουν ότι άλλη μια νύχτα θα παλεύουν με τον πύρινο εφιάλτη.

Ναι η ζωή είναι ανεκτίμητο αγαθό αλλά τα σπίτια πώς θα ξαναχτιστούν; είναι οι κόποι μίας ζωής χιλιάδων πολιτών, που πληρώνουν 30 και 40 χρόνια στις τράπεζες για να αποπληρώσουν.

Οι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που καταστράφηκαν οικονομικά, που έχασαν σπίτια, επιχειρήσεις και καλλιέργειες, πρέπει να ζήσουν.

Είμαστε στο πλευρό όλων των κατοίκων της Εύβοιας που δοκιμάζονται, κυρίως των τρίτεκνων οικογενειών, γιατί είμαστε όλοι μαζί μέλη της μεγάλης Πανελλαδικής τριτεκνικής οικογένειας.

Σε ένδειξη βοήθειας ο Σύλλογος θα αγοράσει προϊόντα μακράς διάρκειας και θα αποσταλούν στους Τρίτεκνους Αιδηψού και στο Δήμο Ιστιαίας- Αιδηψού ενώ στην ανακοίνωση του αναφέρει επίσης :“Η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και ζητάμε από την Πολιτεία να ανταποκριθεί στις ευθύνες της και να στηρίξει με όλα τα αναγκαία μέτρα και με πραγματική ευαισθησία, όσους δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές. Προσφέρουμε αυτό που μπορούμε, την αλληλεγγύη και την αγάπη μας.”

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Βόρεια Εύβοια
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7356329450865387384
Σχόλια
item