Γιάννενα: Συγκέντρωση βοήθειας για τις πυρόπληκτες περιοχές Γιάννενα: Συγκέντρωση βοήθειας για τις πυρόπληκτες περιοχές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συγκέντρωση βοήθειας για τις πυρόπληκτες περιοχές

Στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να συνδράμουν τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών της χώρας, προχωρούν ο δήμος Ιωαννιτών και ο ΟΚΠΑΠΑ.

Μετά από επικοινωνία με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στις περιοχές που έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές και εξακολουθούν να δίνουν μάχη με την πύρινη λαίλαπα, τα είδη που κατά προτεραιότητα απαιτούνται είναι παυσίπονα, αντιβιοτικές κι ενυδατικές κρέμες, μάσκες, γάζες, πάνες μωρών και ηλικιωμένων, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας, νερά, κονσέρβες, φρυγανιές, παξιμάδια, κρουασάν, μπισκότα, γάλατα εβαπορέ, μακαρόνια, ρύζι, χυμοί και ζωοτροφές.

Ο δήμος και ο ΟΚΠΑΠΑ, από την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή, θα συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να αποσταλούν στους πυρόπληκτους. Η συγκέντρωση της βοήθειας θα γίνει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (κτίριο ΚΕΠΑΒΙ), από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2651030504.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συγκέντρωση βοήθειας για τις πυρόπληκτες περιοχές
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1940328128864681854
Σχόλια
item