Η πρώτη ανάρτηση της Ζ.Μακρυπούλια μετά την ανακοίνωση χωρισμού με τον Μ.Χατζηγιάννη (φώτο)

Σαν «βόμβα έσκασε» η είδηση του χωρισμού της Ζέτας Μακρυπούλιας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Κι ενώ σχετικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν «βελούδινο» χωρισμό, ωστόσο, φαίνεται πώς τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά για το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι περνά μια σοβαρή κρίση στη σχέση του, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό.

Άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον αναφέρει πως η Ζέτα και ο Μιχάλης έχουν πάρει τις αποστάσεις τους, βρίσκονται σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης και περνούν λίγο χρόνο χωριστά για να δουν τι θα κάνουν με τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους είναι εδώ και έναν περίπου μήνα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Τίποτα όμως δεν είναι ακόμη σίγουρο, καθώς και οι δυο τους έχουν περάσει πολλά μαζί και η σχέση τους είχε ως τώρα γερές βάσεις και διέπονταν από αγάπη, σεβασμό και αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Την ώρα, λοιπόν, που οι φήμες για την προσωπική της ζωή δίνουν και παίρνουν, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να σφυρίζει αδιάφορα και συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Σαμοθράκη.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, έκανε και την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram μετά την είδηση ότι είναι και πάλι single.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μαγιό, στις οποίες χαμογελά και μιλάει για τη σπουδαιότητα της φύσης, γράφοντας: «Σαν τη φύση δεν έχει».

epirusblog.gr
5 of 5
Η πρώτη ανάρτηση της Ζ.Μακρυπούλια μετά την ανακοίνωση χωρισμού με τον Μ.Χατζηγιάννη (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8691125462749802152
item