Αφροδίτη Λιάντου: Το ντεμπούτο της στη «Γη της Ελιάς» και η συμβουλή της μαμάς της, Εβελίνας Παπούλια

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς» που θα προβάλλεται στο Mega από τη νέα σεζόν.

Η Αφροδίτη Λιάντου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε για την επιστροφή στην Ελλάδα από το Λονδίνο, τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική και τη συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της.

Για την επιστροφή στην Ελλάδα από το Λονδίνο

«Ο στόχος μου ήταν να μείνω στο εξωτερικό. Ωστόσο, δεν μου άρεσε καθόλου η ζωή στο Λονδίνο. Γύρισα ακριβώς τη στιγμή που προέκυψε η καραντίνα στην Ελλάδα. Σκεφτόμουν ότι ίσως επέστρεφα στην Αγγλία όταν τελείωνε όλο αυτό. 

Τελικά, τράβηξε πολύ περισσότερο απ’ όσο φανταζόμουν, άρχισαν να γίνονται πράγματα εδώ, οπότε προς το παρόν έχω παγώσει μέσα μου την ιδέα του έξω».

Για την ενασχόληση με την υποκριτική και τον ρόλο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

«Δεν ήταν στα πλάνα μου η υποκριτική. Η ευκαιρία ήρθε σε μια περίοδο όπου όλα ήταν στάσιμα με τη μουσική λόγω της πανδημίας, και θεώρησα τη στιγμή καλή για να δω εάν μου αρέσει και αυτή η προοπτική. Αισθάνομαι ότι δεν μπορούσα να πω όχι. Ένιωσα τυχερή που ήρθε μια ευκαιρία τη στιγμή που ήταν όλα παγωμένα. Θεώρησα ότι θα μάθαινα πράγματα μέσα από αυτό. Θα ήταν λάθος μου να μην το κάνω».

Για τη στάση των γονιών της στην απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική

«Οι γονείς μου ήταν πάντα μαζί μου και είχα ανέκαθεν την υποστήριξή τους. Ήξεραν την κλίση μου. Ήταν χαρούμενοι που από πολύ μικρή ηλικία ήμουν προσανατολισμένη και ήξερα τι ήθελα. Εννοείται ότι τώρα που κάνω τα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική αναζητώ τις συμβουλές και της μητέρας μου και του πατέρα μου.

Και πριν προκύψει αυτή η συνεργασία κάναμε μαθήματα με τη μητέρα μου για κάποιες άλλες οντισιόν στις οποίες συμμετείχα. Ειδικά στην περίοδο της καραντίνας διαβάζαμε έργα, περνάγαμε ρόλους, με βοηθούσε πολύ στα τεχνικά κομμάτια. 

Στη σειρά τώρα έχω πολλές σκηνές που απαιτούν, για παράδειγμα, να κλάψω και χρειαζόμουν τη βοήθειά της στο πώς θα το καταφέρω».

Η συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια

«Η μητέρα μου μου έχει πει να μην ακούω κανέναν παρά μόνο το ένστικτό μου. Επειδή μιλάμε για έναν χώρο στον οποίο βρίσκεσαι διαρκώς στα φώτα, κρίνεσαι πολύ και συνέχεια, το να επιτρέπεις την παρέμβαση στους άλλους σίγουρα δεν σου βελτιώνει ούτε σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή. 

Πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις τι θα ακούς και να αφουγκράζεσαι τον εαυτό σου. Αν έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό που είσαι, μπορείς να το πετύχεις».   

epirusblog.gr
5 of 5
Αφροδίτη Λιάντου: Το ντεμπούτο της στη «Γη της Ελιάς» και η συμβουλή της μαμάς της, Εβελίνας Παπούλια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2355303316353400683
item