Γιάννενα: Ολοκληρώνεται και ο περιβάλλων χώρος στο κλειστό γυμναστήριο Κωστακιών Γιάννενα: Ολοκληρώνεται και ο περιβάλλων χώρος στο κλειστό γυμναστήριο Κωστακιών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ολοκληρώνεται και ο περιβάλλων χώρος στο κλειστό γυμναστήριο Κωστακιών

Ολοκληρώνεται η πλήρης αναμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ9 στους Κωστακιούς, έργο προϋπολογισμού 750.000 ευρώ, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τις προσδοκίες του δήμου Αρταίων.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο Κλειστό Τ9 θα έχει ολοκληρωθεί ο περιβάλλων χώρος, που περιλαμβάνει δύο γήπεδα τένις, δύο γήπεδα μπάσκετ, δύο γήπεδα βόλεϊ, 111 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, τρεις θέσεις στάθμευσης λεωφορείων, πεζοδρόμια και χώρους πρασίνου, ηλεκτροφωτισμό με φωτιστικά led και δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων.

«Με την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Τ9, ολοκληρώνουμε και παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία ένα μεγάλο έργο αθλητισμού, ένα γήπεδο στολίδι για την περιοχή 1200 θέσεων, που θα μπορούν να το χαίρονται όλοι οι δημότες μας.

Πρόκειται για αθλητικές υποδομές που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν αντίστοιχες ευρωπαϊκών προδιαγραφών», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ολοκληρώνεται και ο περιβάλλων χώρος στο κλειστό γυμναστήριο Κωστακιών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5904288261816532424
Σχόλια
item