Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να έρθει από την Κρήτη στην Αθήνα Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να έρθει από την Κρήτη στην Αθήνα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να έρθει από την Κρήτη στην Αθήνα

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Love it, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη στο Τηλέραμα και μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να βρεθεί από την Κρήτη στην Αθήνα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε παράλληλα στην καραντίνα και τον φόβο της να νοσήσει από κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να βρεθεί από την Κρήτη στην Αθήνα, ενώ μίλησε για την καραντίνα και τον φόβο της να νοσήσει από κορωνοϊό.

Από το Κρήτη Tv στον ΣΚΑΙ, έναν μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό… Ήταν τελικά βουτιά στα βαθιά για εσάς αυτή η μετακίνηση;

Δεν έχω μάθει στα ρηχά νερά, ούτε σε σωσσίβια. Η απόφασή μου να έρθω στην Αθήνα ήταν ακριβώς γιατί αγαπώ να εξελίσσομαι και να κάνω βήματα μπροστά, σταθερά. Έτσι, είδα την κίνησή μου αυτή, ως ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά. 

Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες, λένε. Εγώ θα συμπλήρωνα και… μεγάλα ταξίδια με δυνατές συγκινήσεις!

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο;

Η συνθήκη που βιώσαμε όλοι λόγω καραντίνας, μου στέρησε παρέες, βόλτες, εμπειρίες και απλά καθημερινά πράγματα που σε βοηθούν να εγκληματιστείς γρηγορότερα και να νιώσεις χαρά και ασφάλεια, όταν μετακομίζεις σε έναν τόπο που δεν έχεις ξαναζήσει. 

Αυτό μου στοίχισε περισσότερο και μέχρι να το αποδεχθώ, μου πήρε λίγο καιρό να βρω τα πατήματά μου. Σε συνδυασμό με την αγωνία και τον φόβο μήπως νοσήσω, ήμουν αποτραβηγμένη από όλους και όλα. Εύχομαι οι ημέρες που έρχονται, να φέρνουν μόνο χαρά και να μας βρίσκουν κοντά σε όσους εμείς επιθυμούμε και επιλέγουμε.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να έρθει από την Κρήτη στην Αθήνα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6859395708223896447
Σχόλια
item