Μαντώ Γαστεράτου: Στιγμές ευτυχίας στην οικογένειά της λίγο πριν φύγει για Μαλδίβες

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο αγαπημένος της σύζυγος είχαν πάει διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ωστόσο πριν από το ταξίδι της το οποίο ήταν αναμφίβολα μαγευτικό καθώς η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της, η παρουσιάστρια πέρασε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε με τον γιο της, Γιώργο.

Δείτε παρακάτω τις καλοκαιρινές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει με τον αγαπημένο της γιο λίγο πριν πάει στις μαγευτικές Μαλδίβες.

Οι φωτογραφίες στο Instagram

Ο γιος της Γαστεράτου

Τρυφερές στιγμές για την Μαντώ Γαστεράτου

Ο σύντροφος της Γαστεράτου

«Αυτός είναι ο κόσμος που σε έφερα, συγγνώμη»

Με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαντώ Γαστεράτου θέλησε να σχολιάσει τις πυρκαγιές που έχουν πλήξε τη χώρα μας τις τελευταίες μέρες, ζητώντας με τον τρόπο της προκαταβολικά συγγνώμη από το παιδί της για τον κόσμο στον οποίο θα αναγκαστεί να μεγαλώσει.

Όπως και άλλοι celebrities, έτσι και η Μαντώ Γαστεράτου, μίλησε για την τεράστια καταστροφή του περιβάλλοντος καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο καθένας την κατάσταση αυτή.

«Ματωμένο φεγγάρι, δηλητήριο αέρας, στάχτες για χώμα, πεθαμένα δέντρα, πτώματα ζώα…

Ηχούν σειρήνες πυροσβεστικών οχημάτων αντί να ακούγονται πουλάκια και τζιτζίκια Αύγουστο μήνα. 

Πανικός στους δρόμους, απελπισία και ώρες τρόμου χθες βράδυ. Δεν φτιάχνεις βαλίτσα για καλοκαιρινές διακοπές αλλά προσπαθείς να βάλεις μέσα τους κόπους μιας ζωής… ο,τι προλαβαίνεις να σώσεις πάνω στον πανικό σου.

Φεύγεις απ’ το σπίτι τρέχοντας όχι για να προλάβεις το καράβι. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, κοιτάζεις το σπίτι σου και αναρωτιέσαι αν θα υπάρχει αύριο… 

Η επόμενη μέρα έχει ασήκωτο βάρος, άλλοι με δάκρυα στα μάτια και πόνο περπατούν ανάμεσα σε μαύρους γκρεμισμένους τοίχους, σε νεκροταφεία κήπους που πριν κάτι ώρες υπήρχαν ανθισμένα γεράνια και τις νύχτες μύριζαν γιασεμί και νυχτολούλουδο.

Άλλοι πάλι κάνουν τον σταυρό τους που είναι καλά και τα νοικοκυριά τους ακόμα στην θέση τους… Γυρίζεις πίσω ανοίγεις το παράθυρο και εκεί που έβλεπες πράσινο βλέπεις μαύρο.

Τα δέντρα ακόμα καίγονται μαζί και η καρδιά σου… Μπαίνεις στο αυτοκίνητο ξανά και πας να δεις την κόλαση, το στόμα σου ξερό και η καρδιά σου χοροπηδάει, τα χέρια σου τρέμουν στο τιμόνι. Φοβάσαι να αντικρίσεις την ασχήμια…

Κοιτάζεις ψηλά και βλέπεις μαύρα σύννεφα. Κοιτάζεις χαμηλά και βλέπεις μαύρο χώμα.

Γύρω σου παλεύουν ακόμα ήρωες, άλλοι στην γη και άλλοι στον ουρανό. Αδιάκοπα! Πρωί, μεσημέρι, βράδυ και πάλι και πάλι και πάλι… Σταματάς. 

Παίρνεις το παιδί σου αγκαλιά, περπατάς πάνω στα κάρβουνα και του δείχνεις την αλήθεια! «Αυτός είναι ο κόσμος που σε έφερα του λες… ΣΥΓΝΩΜΗ», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.


epirusblog.gr
5 of 5
Μαντώ Γαστεράτου: Στιγμές ευτυχίας στην οικογένειά της λίγο πριν φύγει για Μαλδίβες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2741129536070457786
item