Έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις: Αυτά είναι τα επτά πιο απίθανα μέρη όπου γνωρίζονται συνήθως ζευγάρια Έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις: Αυτά είναι τα επτά πιο απίθανα μέρη όπου γνωρίζονται συνήθως ζευγάρια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις: Αυτά είναι τα επτά πιο απίθανα μέρη όπου γνωρίζονται συνήθως ζευγάρια

Άνησυχία και προβληματισμό προκαλούν σε ειδικούς και κυβέρνηση τα δεδομένα που ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ σχετικά με τον κορωνοϊό, καθώς ο αριθμός των διασωληνωμένων αυξάνεται ραγδαία.

Παρακάτω θα διαβάσεις για όλα εκείνα τα "μέρη" που οι άνθρωποι συναντιούνται και ερωτεύονται και μπορεί εσύ  να μην έχεις δώσει ακόμα την πρέπουσα σημασία.

ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΕΝΩ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟ: 

Π.χ. μπορεί να ψάχνεις πληροφορίες  στο δίκτυο για μια αγαπημένη σειρά ή για μουσική ή ακόμα και για να αγοράσεις κάτι και γενικά εκεί που μπορεί να ψάχνεις κάτι εντελώς άσχετο, δικό σου, μπορεί να σου σκάσει μια επαφή πολύ ενδιαφέρουσα και να πιάσεις μια όμορφη κουβέντα από εκεί που δεν το περίμενες.

ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Ή ΚΑΦΕ:

Μπορεί εκεί που εσύ ψωνίζεις λαχανικά και φρούτα, ένα αγόρι να σου χαμογελάσει και σίγουρα δε χάνεις τίποτα με το να χαμογελάσεις και εσύ πίσω. Ο έρωτας μπορεί να είναι στη γειτονιά σουτ, πίσω από τον πάγκο με τα αυγά ή στην ουρά του σούπερ μάρκετ ή στο μαγαζί που παίρνεις τον καφέ σου πακέτο.

ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ:

Βγαίνεις συχνά εκεί, ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός. Μπορεί όμως από απέναντι ή πάνω ή κάτω να έχεις ένα θαυμαστή. Οπότε μην είσαι αγενής, πες ένα γεια την επόμενη φορά που θα πετύχεις γείτονα στο μπαλκόνι του, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία.

ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ:

Αντί να εκνευρίζεσαι που το μέσο που περιμένεις δεν περνάει με τίποτα, παρατήρησε λίγο τον κόσμο που περιμένει μαζί σου κάθε φορά και ίσως δεις κάποιο γνώριμο πρόσωπο, που είναι εκεί κάθε φορά που είσαι και εσύ. Πες και εσύ μια καλημέρα, καλησπέρα και δείξε την ευγένεια σου.

ΣΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ:

Μην το γελάς καθόλου, μιας και ένας καφές με την αγαπημένη σου θεία θα σε χαλαρώσει, θα σε κάνει να ξεχαστείς και να γελάσεις και γενικά θα σου φτιάξει τη διάθεση. Όλο αυτό θα σε κάνει να ακτινοβολείς και άρα να δείχνεις πιο ακαταμάχητη.

ΣΤΟ PET SHOP:

Εκεί που πας για να ψωνίσεις γατοτροφή, μπροστά σου είναι ένα αγόρι που κοιτάει τα παιχνίδια για σκύλους, αλλά δεν ξέρει ποιο να διαλέξει. Ε κάνε μια καλή πράξη και εσύ και βοήθησε τον να διαλέξει. Και που ξέρεις, μπορεί αυτή η βοήθεια να καταλήξει σε έρωτα.

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ:

Χάθηκες στην πόλη και δεν έχεις ιδέα που βρίσκεσαι; Όλο και κάπου γύρω σου θα υπάρχει ένας χαριτωμένος νεαρός να ζητήσεις την βοήθεια του.

epirusblog.gr
5 of 5
Έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις: Αυτά είναι τα επτά πιο απίθανα μέρη όπου γνωρίζονται συνήθως ζευγάρια
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 592250693163284084
Σχόλια
item