Πυλαρινός - Χατζηθεοδώρου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Οι κοινές διακοπές στην Σύμη

Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Σύμη λίγο πριν επιστρέψουν και πάλι πίσω στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για την ερχόμενη σεζόν.

Μάλιστα, και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τους, αφού δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές τους στιγμές από την καθημερινότητά τους. 

Ο Πέτρος Πυλαρινός αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιες φωτογραφίες όπου είναι αγκαλιά με την αγαπημένη του. Σε ένα στιγμιότυπο βλέπουμε πως έδωσαν κι ένα τρυφερό φιλί.

Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Δείτε που κάνουν διακοπές η @valiahtz_ με τον τραγουδιστή των Αλκατράζ #CaptionThisBetter #DeMasLeneAlkatraz #CaptionSagapaei #SymiSymiYeah».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Πέτρου Πυλαρινού

Πέτρος Πυλαρινός: Διακοπές στην Χαλκιδική με την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Οι δύο τους μετρούν μαζί αρκετό καιρό κοινής πορείας και πλέον έχουν αποφασίσει να μην κρύβουν τον έρωτα τους. 

Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου συχνά πυκνά μοιράζονται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Το αγαπημένο ζευγάρι αυτό το διάστημα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ολοκληρωθήκαν για τη φετινή σεζόν.

Οι δυο τους, λοιπόν, βρίσκονται στη Χαλκιδική και ξεκουράζονται μετά από ένα δύσκολο και απαιτιτικό χειμώνα. 

Από εκεί, λοιπόν, ο Πέτρος Πυλαρινός έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού απαθανάτισε την Βάλια Χατζηθεοδώρου στην παραλία να κοιτάζει το ηλιοβασίλεμα.

Η ανάρτηση του Πέτρου Πυλαρινού

Βάλια Χατζηθεοδώρου Πέτρος Πυλαρινός

«Οι συνθήκες ήταν δύσκολες»

Για πρώτη φορά, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η σύντροφος του Πέτρου Πυλαρινού, πριν δυο μήνες «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους. Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2 night show» και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας που τους βρήκε μαζί.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε αρχικά: «Έχεις κάνει πολύ ωραία επιλογή. Στα γόνατά μας τον μεγαλώσαμε» με την ίδια να απαντάει: «Και σας τον πήρα εγώ;».

Βάλια Χατζηθεοδώρου The 2night show Πέτρος Πυλαρινός

Στην συνέχεια η Βάλια Χατζηθεοδώρου, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής: «Είναι καλά. Οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες η αλήθεια είναι. Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού. Μας βρήκε μαζί το lockdown, οπότε μείναμε παραπάνω χρόνο μαζί. Καλά πάει. Θα δούμε. Έμαθα πως συγκατοικούσε με τον Ανδρέα. Δε μου τραγουδάει ποτέ. Δε μου μαγειρεύει, αλλά μου φέρνει φαγητό».

epirusblog.gr
5 of 5
Πυλαρινός - Χατζηθεοδώρου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Οι κοινές διακοπές στην Σύμη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7962142839171594195
item