Γιάννενα: Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με την Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ Γιάννενα: Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με την Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με την Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ

Ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων πραγματοποίησαν την Τετάρτη 4 Αυγούστου η Μερόπη Τζούφη βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ και τέως υφυπουργός Παιδείας, ο Σπύρος Ντάνης υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Πέτρος Παλάσχας Αναπληρωτής Συντονιστής της Ν.Ε Ιωαννίνων και ο Γιάννης Στέφος μέλος του συντονιστικού της Ν.Ε και πρώην βουλευτής, μετά από πρωτοβουλία του αθλητικού τμήματος της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Συζητήθηκε αναλυτικά το θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου Ιωαννίνων, ένα σημαντικό έργο που δρομολόγησε η προηγούμενη Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και ολοκλήρωσε η σημερινή. 

Έργο που θα δώσει τη δυνατότητα απεμπλοκής του Κολυμβητηρίου από το πετρέλαιο έχοντας σημαντικά οικονομικά αλλά και ενεργειακά οφέλη. 

Όπως ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, σε εξέλιξη βρίσκεται η σύνταξη περιβαλλοντικής μελέτης για τον χώρο της Λιμνοπούλας προκειμένου να επιτραπούν ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού.

Από την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ επισημάνθηκε η ανάγκη ανέγερσης του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στο Βοτανικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές που είχε εξαγγείλει η προηγούμενη Κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους αθλητικούς φορείς, ένα κλειστό γυμναστήριο σύγχρονο και απολύτως απαραίτητο για την κάλυψη της όλο και αυξανόμενης ζήτησης αθλητικών χώρων στην περιοχή μας. 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την πρόταση της Διοίκησης που αφορά στην μεταφορά στον χώρο του Πανηπειρωτικού, κλειστού γυμναστηρίου από το Ελληνικό.

Όπως τονίστηκε κατά τη συνάντηση «οι παρεμβάσεις άμεσης προτεραιότητας που υλοποίησε η προηγούμενη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ αλλά και η συνέχισή τους με τη σημερινή διοίκηση, έχουν σαν στόχο τη δημιουργία και λειτουργία σύγχρονων αθλητικών χώρων που θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των αθλητών και των πολιτών στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και του δικαιώματος της άθλησης για όλους».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ν.Ε Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με την Ε.Δ του ΠΕΑΚΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9211467791661433453
Σχόλια
item