Ξεσπά η Έ.Χριστοπούλου: «Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές σας!» Ξεσπά η Έ.Χριστοπούλου: «Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές σας!» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ξεσπά η Έ.Χριστοπούλου: «Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές σας!»

Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε κατά όσων συνεχίζουν τις αναρτήσεις στο instagram με φωτογραφίες από τις διακοπές τους, αδιαφορώντας για την κρισιμότητα της κατάστασης στη χώρα μας.

Δυστυχώς οι φωτιές στη χώρα μας συνεχίζονται με τους χρήστες των social media να κάνουν σχετικές αναρτήσεις, με την προσοχή και το ενδιαφέρον να βρίσκονται πλέον στους πυρόπληκτους. Όχι απαραίτητα και για όλους. 

“Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα, όποιοι άνθρωποι με γνωστό ή άγνωστο επώνυμο, δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές και πόσο cool είσαστε, κρατήστε το για εσάς, για να δούμε αν έχουμε χώρα, δάση, σπίτια, ζωή κτλ κτλ σε 2 ημέρες από τώρα. 

Κρατήστε καβάντζα την αδιαφορία και μας την ξαναδείχνετε σε λίγες ημέρες από τώρα. Ευχαριστώ πολύ”, έγραψε στο instagram η Έλενα Χριστοπούλου. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Ξεσπά η Έ.Χριστοπούλου: «Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές σας!»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4728000154803165151
Σχόλια
item