Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ερωτευμένοι στην Τήνο λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν – Φωτογραφίες Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ερωτευμένοι στην Τήνο λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν – Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ερωτευμένοι στην Τήνο λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν – Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του με τις Ελληνίδες παρουσιάστριες να απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους. 

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και ξεκινήσει δουλειά επέλεξε να βρεθεί στην Τήνο, μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία φαίνεται πως αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Alpha από τη νέα σεζόν, μετά τις ρομαντικές διακοπές με το αγόρι της στο Ποζιτάνο της Ιταλίας, έκανε και ένα tour στις Κυκλάδες. 

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες απέδρασε στην κοσμοπολίτικη Τήνο, όπου απολαμβάνει τις ομορφιές αλλά και τη γαστρονομία του νησιού.

Η Κατερίνα Καινούργιου γεμίζει μπαταρίες και χαλαρώνει μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, δείχνοντας μας μέσα από τα social media μια γεύση από το πώς περνούν στην Τήνο.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ερωτευμένοι στην Τήνο λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8401154491390379128
Σχόλια
item