Φωτιές: Λογαριασμός αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους από τον ΙΣΑ Φωτιές: Λογαριασμός αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους από τον ΙΣΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φωτιές: Λογαριασμός αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους από τον ΙΣΑ

Στήριξη προς τους πληγέντες των τελευταίων ημερών και από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος συγκεντρώνει χρήματα τόσο για τους πολίτες που επλήγησαν όσο και για τις εκτάσεις γης που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις πυρκαγιές.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) διαθέτει 5.000 ευρώ και ανοίγει λογαριασμό αλληλεγγύης για τη στήριξη των πυρόπληκτων πολιτών και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Καλεί όλα τα μέλη του, καθώς και τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς, να συμμετάσχουν σε αυτήν την αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

"Με στοχευμένες δράσεις συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας. Δημιουργούμε μία συμμαχία ισχυρής κοινωνικής ευθύνης και αναπτύσσουμε μία αλυσίδα αλληλεγγύης.

Καλώ όλους τους πολίτες και τα μέλη του ιατρικού κόσμου να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια", τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο αριθμός λογαριασμού είναι: ΙΒΑΝ GR4201101820000018200518373.

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτιές: Λογαριασμός αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους από τον ΙΣΑ
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4294626371750262537
Σχόλια
item