Δωροθέα Μερκούρη: Ξέσπασε η ηθοποιός – “Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια” Δωροθέα Μερκούρη: Ξέσπασε η ηθοποιός – “Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δωροθέα Μερκούρη: Ξέσπασε η ηθοποιός – “Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια”

Η Δωροθέα Μερκούρη παρακολουθώντας καθημερινά τις τραγικές εξελίξεις γύρω από τις πυρκαγιές στη χώρα μας, έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram.

Η γνωστή ηθοποιός, φέρνοντας παραδείγματα από την καθημερινότητά της, τόνισε το πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, μεγάλης κλιματικής αλλαγής…

“Με κοροϊδεύουν όταν λέω, πάλη θα αγοράσεις ένα μπουκαλάκι νερό επειδή δίψας; Και όταν κάνω ανακύκλωση και μου λένε; Θα πάνε όλα σε μια χωματερή μαζί μην σκας, η Ελλάδα δεν κάνει ανακύκλωση μας κοροϊδεύουν, όταν στο γύρισμα γράφω το όνομα μου στο πλαστικό ποτήρι για να μην πάρω καινούργιο κάθε φορά που θέλω λίγο νερό. 

Το ότι φεύγω χρόνια από μερί με σακούλες για να κάνω την ανακύκλωση μου. Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια. 

Είμαι υπεύθυνη και εγώ που δεν μιλάω δεν είπα τίποτα ακόμα πιο δυνατά. Ξέρω ότι μια μικρή κίνηση αν δεν γίνει.. θα είναι τεράστιο λάθος είναι όντος μια πυρκαγιά το είδαμε όλοι τώρα. 

Είσαι και εσύ υπεύθυνος κάθε φορά που θες και ένα πλαστικό, μια μπριζόλα, ένα μεγάλο φαγκρί στην καλοκαιρινή σου ταβέρνα..το καταλάβαμε τώρα. 

Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει. Photo by @giorgos_moutafis” έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη.

epirusblog.gr
5 of 5
Δωροθέα Μερκούρη: Ξέσπασε η ηθοποιός – “Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3499671874506113572
Σχόλια
item