Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Πως είναι με φίλτρα και πως χωρίς

Η 28χρονη ξανθιά, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έχει κάνει επίσης το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate», έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι συγγενής με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο.

Ήταν παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος έχει διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που δεν κρύβει και η ίδια. 

Το σίγουρο είναι πως ο πρώην σύζυγός της έχει κάνει φοβερή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό!

Εκτός από αυτά που βλέπουμε στο instagram, όμως, που όσο να είναι υπάρχουν φίλτρα και... φώτοσοπ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει πραγματικά ένα υπέροχο κορμί, χωρίς σχεδόν καμία ατέλεια.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες στα παρασκήνια μιας φωτογράφισής της με μαγιό και πραγματικά μείναμε με το σώμα της!

Μπορεί στο instagram να το βλέπουμε ελάχιστα πιο μαζεμένο αφού με το φώτοσοπ τελειοποιεί ότι ατέλεια βλέπει η ίδια στον εαυτό της αλλά εμείς επιβάλλεται να της πούμε πως δεν το χρειάζεται καθόλου!

Πώς είναι στην πραγματικότητα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αρετουσάριστες

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αρετουσάριστες instagram

Ποια διατροφή ακολουθεί και τι γυμναστική κάνει;

Η ξανθιά καλλονή, με ύψος 1,68 μ. και βάρος 53 κιλά, έχει τις ιδανικές αναλογίες στο σώμα της, τις οποίες διατηρεί με διατροφή και γυμναστική. 

Tρέφεται υγιεινά, αποφεύγει τα τηγανιτά και τα λιπαρά και δεν καταναλώνει αλκοόλ.

H Αλεξάνδρα έκανε βάρη, αερόβια, TRX και βέβαια, ήταν ακόμα πιο προσεκτική και τις τροφές τις οποίες κατανάλωνε. Παλαιότερα δήλωνε full in love με τις pilates.


epirusblog.gr
5 of 5
Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Πως είναι με φίλτρα και πως χωρίς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3807670030635693356
item