Καρανίκας: «Η κόρη Μητσοτάκη σπουδάζει στις ΗΠΑ για να δικαιολογήσει...» - Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Αθλιότητες, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη Καρανίκας: «Η κόρη Μητσοτάκη σπουδάζει στις ΗΠΑ για να δικαιολογήσει...» - Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Αθλιότητες, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καρανίκας: «Η κόρη Μητσοτάκη σπουδάζει στις ΗΠΑ για να δικαιολογήσει...» - Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Αθλιότητες, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσε μία ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, μέσω της οποίας στοχοποιεί την Δάφνη Μητσοτάκη. 

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία πλέον έχει «κατέβει» από  τα social media ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει πως «η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ».

Αναλυτικότερα:

«Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός. "Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ". Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη ... ποτέ δεν ξέρεις όμως.

karanikas_-_facebook

Ο πεθερός του Γεραπετρίτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ πήρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”. 

Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες, ούτε ολιγάρχες. Ευτυχώς. Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη. Άιντε μη πω τώρα….».

Για το συγκεκριμένο ζήτημα τοποθετήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κυβερνητικών συντακτών.

Μάλιστα προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δυσκολεύομαι να βρω λόγια για το μέγεθος της αθλιότητας». 

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι φαίνεται πως αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ η επίθεση στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του και τόνισε πως αποτελεί «κατήφορο χωρίς τελειωμό η στοχοποίηση ενός κοριτσιού 18 ετών».

Αναρωτήθηκε γιατί «κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έχει μαζέψει», την ώρα που σε αντίστοιχες περιπτώσεις ένα μέλος της ΝΔ θα είχε διαγραφεί κατευθείαν. «Το χειρότερο του να είσαι ανίκανος, είναι το να είσαι ικανός για όλα», είπε χαρακτηριστικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Καρανίκας: «Η κόρη Μητσοτάκη σπουδάζει στις ΗΠΑ για να δικαιολογήσει...» - Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Αθλιότητες, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5033578242180565608
Σχόλια
item