Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί

Ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Το μοντέλο συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα ενώ ο ηθοποιός συμμετέχει στην νέα ταινία της Μιμής Ντενίση.

Οι δυο τους κράτησαν πολύ καλές σχέσεις και σε κάθε περίπτωση μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χαρά Παππά, έκανε ένα Q&A και έτσι ένας διαδικτυακός της φίλος θέλησε να μάθει εάν είναι ερωτευμένη.

Η αποκάλυψη της Χαράς Παππά για την προσωπική της ζωή μετά τον Μπουράκ Χακί

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί χωρισμός

"Είναι υπέροχος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου"

Η Χαρά Παππά πριν λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Την τελευταία φορά που ο Μπουράκ μίλησε για εκείνη μπροστά στις κάμερες τα λόγια του ήταν πάρα πολύ γλυκά και δεν μπορούσε παρά να του τα ανταποδώσει.

"Τώρα κάνω μια εντελώς διαφορετική ζωή γιατί προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου προφανώς αλλά δεν μετανιώνω, εντός εισαγωγικών, για τίποτα από τα προηγούμενα γιατί αφέθηκα όντως σε αυτή την σχέση να ζήσω τα συναισθήματά μου και τα έζησα. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου.

Δεν υπάρχει κάτι που άφησα πίσω, ζούσα πραγματικά όσα ένιωθα εκείνη την στιγμή. Όταν του είπα φεύγω για το παιχνίδι μου είπε θέλω να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Ήταν η ψυχολογία μου λίγο περίεργη μετά το παιχνίδι και ήθελα να ξεφύγω από τα πάντα, πήρα μια απόσταση μέχρι κι από την οικογένειά μου.

Συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ, είχα να τον δω ενάμιση χρόνο και περάσαμε 3 χρόνια μαζί. Όλα καλά, δεν μας έβγαλαν φωτογραφίες. Συναντηθήκαμε αλλά ούτε στην Ακρόπολη, ούτε στην θάλασσα...

Χαίρομαι για εκείνον πάρα πολύ που είναι ενθουσιασμένος με αυτό που ξεκινάει.."

epirusblog.gr
5 of 5
Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 620988641006642546
Σχόλια
item