Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Έλενα Χριστοπούλου: Ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους τηλεοπτικά; Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Έλενα Χριστοπούλου: Ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους τηλεοπτικά; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Έλενα Χριστοπούλου: Ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους τηλεοπτικά;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου συνεργάστηκαν τηλεοπτικά στο GNTM κι όπως φαίνεται πρόκειται να τις ξαναδούμε μαζί σε άλλο project.

Ας πάρουμε τα πράγματα από τη αρχή. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα αναλάβει την παρουσίαση στο «Style Me Up» που θα επιστρέψει με ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Για το ριάλιτι μόδας έχει ήδη δώσει τα χέρια η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και η Ραμόνα Βλαντή.

Κι ενώ θεωρητικά οι θέσεις των γυναικών έχουν «κλείσει», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η Έλενα Χριστοπούλου έρχεται με φόρα και έχει επίσης προϋπηρεσία στο «My Style Rocks» όπως και οι άλλες δυο κυρίες της νέα κριτικής επιτροπής.

Κάποιοι προωθούν δυναμικά την υποψηφιότητα της Έλενας Χριστοπούλου, με το επιχείρημα ότι θα έχει εκρηκτική χημεία με τις άλλες δυο κριτές, ενώ άλλοι στον Alpha διατηρούν επιφυλάξεις καθώς έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί της με την ιδιότητα της μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Έλενα Χριστοπούλου: Ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους τηλεοπτικά;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 441304084174473940
Σχόλια
item