Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Β.Μπάρμπα - Το ατύχημα στην Επίδαυρο Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Β.Μπάρμπα - Το ατύχημα στην Επίδαυρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Β.Μπάρμπα - Το ατύχημα στην Επίδαυρο

Στο νοσοκομείο της Βούλας μεταφέρθηκε η Βάνα Μπάρμπα μετά από ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός που τελευταία τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας για την «βαθιά» στήριξή της στον προφυλακισμένο πλέον, Πέτρο Φιλιππίδη, όλα συνέβησαν στο… χειροκρότημα. 

Η Βάνα Μπάρμπα σηκώθηκε να χειροκροτήσει με πάθος τους μοναδικούς ηθοποιούς της παράστασης Προμηθέας Δεσμώτης, όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε. Η πτώση της προκάλεσε όπως αναφέρει πολλά κατάγματα και χρειάστηκε να εισαχθεί εκτάκτως στο χειρουργείο.

Η ανάρτησή της:

«Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή.. δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας Δεσμωτης…με ενθουσιασμό το χειροκρότημα.. και μετά ένα αστείο γλίστρημα και νατο το κακό.. πολλαπλα κατάγματα και τώρα εγχείρηση. θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη… και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα….κακό καλοκαίρι δύσκολο….πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός…να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκιά συμπαράσταση μου έκαναν οι κουμπάροι μου Στρατός, Σοφια ..και ο φίλος μου Πάρις Αμοργιανός. Τους ταλαιπώρησε τόσο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο μέσα του. Αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…» αναφέρει η Βάνα Μπάρμπα.

epirusblog.gr
5 of 5
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Β.Μπάρμπα - Το ατύχημα στην Επίδαυρο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 154331430983625101
Σχόλια
item