Θεσπρωτία: Μεταφέρονται υπερμεγέθεις ανεμογεννήτριες μέσω Εγνατίας...

Μεταφέρονται υπερμεγέθεις ανεμογεννήτριες μέσω Εγνατίας, που έρχονται στο λιμάνι Ηγουμενίτσας και κατευθύνονται προς Γιάννινα.  

Ανακοινώθηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Εγνατία Οδός, στην εδαφική αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, στα όρια με Θεσπρωτία, προκειμένου να εφαρμοσθεί βραδυπορία της κυκλοφορίας των οχημάτων, για την μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών με αυτοκινητοπομπή υπερμεγεθών οχημάτων. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας: "Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διάρκεια εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε: 

Για τις ανάγκες μεταφοράς υπερμεγεθών τεμαχίων ανεμογεννητριών επί του αυτοκινητοδρόμου Εγνατία Οδός, στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων (όρια με Θεσπρωτία  48,800 χ/θ έως Α/Κ Ιωαννίνων), να εφαρμοσθεί η κυκλοφοριακή ρύθμιση που περιλαμβάνει περιορισμό ταχύτητας (βραδυπορεία) όλων των οχημάτων, την Πέμπτη 2-9-2021 και για τη χρονική διάρκεια 2,5 με 3,0 ωρών. 

Με μέριμνα και ευθύνη του εργολήπτη του έργου και των εκτελούντων, εν γένει, τις εργασίες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων να εφαρμοσθεί η τεχνική περιγραφή σήμανσης - μελέτη εξασφάλισης της κυκλοφορίας προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών. 

Σε καμιά περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητοδρόμου. Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται, καθ' όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να συντηρεί και επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και να εφαρμόζει πλήρως τα οριζόμενα στη Μελέτη Σήμανσης". 

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Μεταφέρονται υπερμεγέθεις ανεμογεννήτριες μέσω Εγνατίας...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1384922513932231762
item