Άρτα: Προσέφεραν τρόφιμα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων Αρταίων και Νικ. Σκουφά Άρτα: Προσέφεραν τρόφιμα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων Αρταίων και Νικ. Σκουφά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Προσέφεραν τρόφιμα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων Αρταίων και Νικ. Σκουφά

Κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε Άρτας, με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Νικόλαο Σπύρου και με τα μέλη Νικόλαο Κέφη, Γεώργιο Αρχιμανδρίτη, Άννα Κουτρούμπα, καθώς επίσης την πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Γεωργίου Καραϊσκάκη Δήμητρα Στούκα, την πρόεδρο Νικολάου Σκουφά Κατερίνα Σκάλτσα, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ., επισκέφθηκε και παρέδωσε τρόφιμα σήμερα, στις 13.08.2021 ημέρα Παρασκευή στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αρταίων και Νικολάου Σκουφά, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η κοινωνική προσφορά συνιστά πρωταρχικό μέλημα της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ.

Τα μέλη της Οργάνωσης σε μια κίνηση αλτρουισμού και ανθρωπιάς προσέφεραν τρόφιμα για τους άπορους συμπολίτες μας, ενισχύοντας την φιλανθρωπική δράση της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας.


«Είμαστε παρόντες και αρωγοί στους ευάλωτους οικονομικά συνανθρώπους μας, μέσα από πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεισφοράς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αφού η επίσκεψη μας αυτή έρχεται να προστεθεί σε πλήθος άλλων όμοιων επισκέψεων σε αντίστοιχες κοινωνικές δομές του Νομού Άρτας. 

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη μας που προσέφεραν στην συλλογή τροφίμων και ιδίως τη γενναιόδωρη προσφορά της Super Αγοράς Κρεάτων Αφοί Γιολδάση- Δ. Παπαδόπουλος σε είδη κρεάτων, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Ενωμένοι έστω και από απόσταση συντείνουμε στην κοινωνική πρόνοια και στην κάλυψη στοιχειωδών αναγκών των οικονομικά ασθενέστερων. 

Ο διαρκής μας στόχος παραμένει να παγιώσουμε στην συνείδηση των μελών μας και σε όλους τους Αρτινούς τις φιλανθρωπικές μας δράσεις», αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας, κ. Νικόλαος Σπύρου.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Προσέφεραν τρόφιμα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων Αρταίων και Νικ. Σκουφά
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7261066198070634685
Σχόλια
item