Ορατά τα πρώτα σημάδια βελτίωσης των υλικών μαχητή του Στρατού Ξηράς, μια πρώτη πρόοδος Ορατά τα πρώτα σημάδια βελτίωσης των υλικών μαχητή του Στρατού Ξηράς, μια πρώτη πρόοδος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ορατά τα πρώτα σημάδια βελτίωσης των υλικών μαχητή του Στρατού Ξηράς, μια πρώτη πρόοδος

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του ΥΕΘΑ στον νομό Έβρου και το Δ Σώμα Στρατού έφεραν στο φως της δημοσιότητας ορισμένες μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις στα υλικά του προσωπικού. Μικρές μεν αλλά βελτιώσεις έστω και με μεγάλη καθυστέρηση αφού ο σύγχρονος πεζός μαχητής του Ελληνικού Στρατού παραμένει παραμελημένος και έχει ανάγκη από νέα υλικά.

Αντιλαμβανόμαστε επίσης πως τα συγκεκριμένα υλικά είναι σε μικρές ποσότητες. Είναι όμως βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και εμείς αυτό θέλουμε να αναδείξουμε και να προβάλουμε. 

Φυσικά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας και περιθώρια επανάπαυσης και εφησυχασμού δεν υπάρχουν. 

Όμως έστω και με ρυθμούς χελώνας γίνονται βήματα και κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση που είναι ο εμπλουτισμός και η βελτίωση των υλικών του σύγχρονου μαχητή. Το ζητούμενο είναι να γενικευτούν με μαζικές αγορές.

Στις παρακάτω φωτογραφίες τα νέα υλικά και συγκεκριμένα τα plate carrier της ελληνικής εταιρείας ELMON καθώς και νέα κράνη:

epirusblog.gr
5 of 5
Ορατά τα πρώτα σημάδια βελτίωσης των υλικών μαχητή του Στρατού Ξηράς, μια πρώτη πρόοδος
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1732488404199446240
Σχόλια
item