Άρτα: Ασφαλτόστρωση Αγροτικού Δικτύου Σε Κωστακιούς, Γαβριά, Κεραμάτες Και Κιρκιζάτες Άρτα: Ασφαλτόστρωση Αγροτικού Δικτύου Σε Κωστακιούς, Γαβριά, Κεραμάτες Και Κιρκιζάτες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ασφαλτόστρωση Αγροτικού Δικτύου Σε Κωστακιούς, Γαβριά, Κεραμάτες Και Κιρκιζάτες

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου από τους Αγίους Αναργύρους προς το Νέο Κοιμητήριο και αγροτικών δρόμων στη Λιμίνη.

Με την ασφαλτόστρωση του αγροτικού οδικού δικτύου στην περιοχή των Κωστακιών, της Γαβριάς, των Κεραματών και των Κιρκιζατών, συνεχίζεται το έργο των ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Αρταίων, ενός ακόμη σημαντικού έργου για τον πρωτογενή τομέα της  Άρτας. 

Το έργο αφορά στην βελτίωση και ασφαλτόστρωση συνεχόμενου δικτύου χιλιομέτρων, υφιστάμενων χαλικοστρωμένων αγροτικών οδών του Δήμου, στην περιοχή της Γαβριάς, των Κωστακιών, των Κεραματών και των Κιρκιζατών. 

Οι δρόμοι αυτοί, οδηγούν σε αγροτικές και κτηνό-πτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και η ασφαλτόστρωση θα βοηθήσει ώστε να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας και να βελτιωθεί η προσβασιμότητα των αγροτών, των κτηνό-πτηνοτρόφων και των αγροτικών επιχειρήσεων της περιοχής.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ασφαλτόστρωση Αγροτικού Δικτύου Σε Κωστακιούς, Γαβριά, Κεραμάτες Και Κιρκιζάτες
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5946031487336702963
Σχόλια
item