Τα «διαφορετικά» γενέθλια της Λάουρα Νάργες: Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν Τα «διαφορετικά» γενέθλια της Λάουρα Νάργες: Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα «διαφορετικά» γενέθλια της Λάουρα Νάργες: Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν

Τα γενέθλια της είχε χθες η Λάουρα Νάργες ωστόσο φέτος η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να τα γιορτάσει και το μήνυμα που έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους ήταν στενάχωρο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram και έγραψε στο κείμενο που την συνόδευε: «Σήμερα είναι τα γενέθλια μου, έγινα 31 και έχω 3+1 λόγους να είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων: Πρώτον, έχω την υγεία μου, το ίδιο οι άνθρωποι μου που αγαπάω και με αγαπούν. 

Δεύτερον, έχω την οικογένεια μου. Συμπεριλαμβάνω και τον μπαμπά και την γιαγιά μου φυσικά που συνεχίζουν να είναι δίπλα μου με τον πιο όμορφο τρόπο την κάθε μου στιγμή.

Τρίτον, έχω τους φίλους μου που έχω επιλέξει ως δεύτερη μου οικογένεια στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, φιλίες που έχουν περάσει τόσα χρόνια από 40 κύματα και συνεχίζουμε χέρι χέρι. Και τέλος, είμαι χαρούμενη για το σημείο της ζωής μου που έχω φτάσει σήμερα.

Τα σημερινά μου γενέθλια ωστόσο έχουν επισκιαστεί από την στεναχώρια και τον θυμό που νιώθω για όλα αυτά που περνάει η χώρα μου.

Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν, να φύγει μακριά και να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά! Γίνεται?! 

Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, το ζω από το 2008 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα της καρδιάς μου – οι περισσότεροι από εσάς είστε μάρτυρες των γεγονότων περισσότερα χρόνια. 

Και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να καταστρέφεται η γη μας, να χάνονται ζωές ανθρώπων και ζώων, περιουσίες που έχουν δημιουργηθεί με κόπο και ιδρώτα. 

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ακόμα δυστυχώς, και πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι, πάντα ενωμένοι 💔»


epirusblog.gr
5 of 5
Τα «διαφορετικά» γενέθλια της Λάουρα Νάργες: Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8855202963538594687
Σχόλια
item