Τεράστια αλλαγή για τη Μαρία Μενούνος - Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά, η Μαρία Μενούνος αποφάσισε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να αντικαθιστά το μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά της με το ξανθό και να τα κόβει καρέ.

Μέσα στη χρονιά που πέρασε, η Μαρία Μενούνος έχασε τη μητέρα της και η ίδια, προσπάθησε με μεγάλη δυσκολία να διαχειριστεί αυτή την τεράστια απώλεια.

Αυτή τη φορά ωστόσο αποφάσισε να αλλάξει κάτι στην εμφάνισή της και να αφήσει για πάντα πίσω της όλα όσα πέρασε.

Το νέο της Λουκ επιμελήθηκε ο Έλληνας κομμωτής και φίλος της, Δημήτρης Γιαννέτος, όπως επισήμανε και η ίδια στην λεζάντα των φωτογραφιών και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Μενούνος

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μενούνος στο μνημόσυνο της μητέρας της

Στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατο της μητέρας της κατευθυνόταν με τον σύζυγό της Keven Undergaro, η Μαρία Μενούνος και δημοσίευσε ένα video στο Instagram, με σκοπό να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα στήριξης σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχασε τη μητέρα της, κα Λίτσα, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

«Προσπαθώ να είμαι δυνατή. Ξέρω ανθρώπους που έχασαν τους γονείς τους όπως εγώ. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι κάθε μέρα είναι διαφορετική», ανέφερε στη συνέχεια και αποκάλυψε πως στην κηδεία δεν ήθελε να ξεσπάσει επειδή ήταν μπροστά ο πατέρας της.

Δίπλα της ο σύζυγός της, προσπαθούσε να την ηρεμήσει, καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Να σημειώσουμε πως για το θάνατο της μητέρας της Μαρίας Μενούνος, μίλησε και ο σύζυγος της παρουσιάστριας και ράγισε καρδιές.

epirusblog.gr
5 of 5
Τεράστια αλλαγή για τη Μαρία Μενούνος - Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1192057087373654607
item