Άρτα: Νέοι διορισμοί στη ΔΙ.Π.Ε. Άρτας - Καλωσόρισμα από τη Διευθύντρια

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, Κλεοπάτρα Βασιλείου, με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζει τους νεοδιόριστους συναδέλφους που θα υπηρετήσουν στα σχολεία του Νομού μας, με εγκάρδιες ευχές για ένα όμορφο και εποικοδομητικό ξεκίνημα στη νέα τους διαδρομή που έχει ως αφετηρία το Νομό Άρτας.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις, δίνοντας έμφαση σε όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εκπαίδευσης που απαιτούνται για την επιτυχία του εγχειρήματος των διορισμών.

Ήδη ανακοινώθηκε η τοποθέτηση 22 εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας ως εξής: ΠΕ60 Νηπιαγωγών (3), ΠΕ70 Δασκάλων (18), ΠΕ79.01 Μουσικών (1), ΣΥΝΟΛΟ 22.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού των εκπαιδευτικών, καταχωρήθηκε από την Υπηρεσία της Διεύθυνσης ήδη ο αριθμός βεβαίωσης εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου και ο αριθμός βεβαίωσης ΔΙΠΑΑΔ για κάθε διοριστέο εκπαιδευτικό, και απεστάλησαν άμεσα τα στοιχεία αυτά προκειμένου να δημοσιευτεί η απόφαση διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθώς η ΔΙ.Π.Ε. Άρτας βρισκόταν ήδη σε ετοιμότητα.

Η Διεύθυνση, επίσης, εκτιμά ότι η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί περί τις 15 Αυγούστου, όπου οι διορισμένοι εκπαιδευτικοί θα παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας για να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να παραστούν στην ορκωμοσία και να αναλάβουν υπηρεσία.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών και μετά τις 15 Αυγούστου θα βγει η πρόσκληση και θα πραγματοποιηθούν εγκαίρως οι προσλήψεις των αναπληρωτών.

Είναι σημαντικό πως μετά το πέρας της 12ετίας η εκπαίδευση έχει πλέον 11.700 μόνιμους εκπαιδευτικούς. 

Οι μόνιμοι διορισμοί αφορούν στην κάλυψη βασικών αναγκών των σχολείων σε ανθρώπινο δυναμικό που ως σήμερα κάλυπταν αναπληρωτές.

Η Διευθύντρια της ΔΙ.Π.Ε. Άρτας δεσμεύεται τόσο η ίδια όσο και το προσωπικό της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, πως θα σταθούνε αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο των νέων συναδέλφων με ευσυνειδησία, υπηρεσιακό καθήκον και συνέπεια ώστε να ανταποκριθούν επιτυχώς στις απαιτήσεις του λειτουργήματος που καλούνται να υπηρετήσουν.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Νέοι διορισμοί στη ΔΙ.Π.Ε. Άρτας - Καλωσόρισμα από τη Διευθύντρια
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4039584976063502820
item